14. kolo
10.12.2016 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC - Werder Brémy 0:1

S úžasnou bilancí šesti odehraných domácích zápasů a šesti výher v nové sezoně vstupovala do střetnutí s Werderem, jenž má zcela jiné starosti, berlínská Hertha. O favoritovi zápasu tak nebylo pochyb, byli jím Dárdaiovi svěřenci, jenž stejně jako v loňské sezoně bojují o účast v pohárové Evropě příští rok.

První větší příležitost si ale připsali hosté - ve dvacáté minutě mohl jít Werder do vedení po akci Pizzaro, ale ani on, ani jeho kolega v útoku Kruse nedokázal v následné šanci Jarsteina v brance Herthy překonat.

Vstřelit branku se tak Werderu podařilo až v minutě čtyřicáté prvé. Za vším byla hloupá a nesmyslná rozehrávka domácí obrany, kterou pro Werder ideálním způsobem narušil Max Kruse a k radosti fanoušků Brém dostal hosty do vedení. Naopak domácí příznivci nechápali, po jaké nepochopitelné etudě Hertha právě inkasovala. V dalších čtyřech minutách první půle pak už jiný gól nepadl a na pauzu se šlo za stavu 1:0 pro Brémy.

V minutě sedmdesáté mohl na 2:0 pro Werder zvýšit Santiago Garcia, jenž se v pokutovém území dostal k nebezpečně vypadající hlavičce, avšak jeho míč dokázal norský gólman Jarstein vyrazit a následně i chytit.

Zřejmě největší šanci na to srovnat krok a změnit stav utkání na 1:1 měli domácí fotbalisté zhruba čtyři minuty před vypršením základní hrací doby. To se dostal do zajímavé šance po centru zleva kapitán Herthy a nejlepší střelec Vedad Ibiševič, avšak z těžkého úhlu nemířil přesně a českého gólmana Drobného tak nepřekonal. Werder tak slaví tři body, jenž se můžou počítat na konci sezony, Hertha poprvé doma za nula.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6 Zápasu doma - 6 krát za jedna . Daleko zajímavější je fakt , že podle kurzu jsou Brémy v tomto ročníku dle kurzu nejslabší soupeř Herthy doma. A takové zápasy často končí jinak , než si přejí sázkaři.

Reagovat
jhony16

uvidime..ja to tipujem na 2:0 bez konspiracnych teorii, vyhra favorit, a ten porazi trapiace sa Bremy, ktore minule kolo vyhrali, mozeme to nazvat aj ze utrpeli vyhru s taktiez trapiacim sa Ingolstadtom, no na Herthu budu kratky

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se vyblít .

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem si svuj 1. příspěvek, je tam malinko pár slov navíc, asi jsem byl vytočený už dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nepoučitelný , měl jsem ty bukvy na lupenu .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele