8. kolo
21.10.2016 20:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Hamburger SV - Eintracht Frankfurt 0:3

Markusi Gisdolovi premiéra před vlastními fanoušky absolutně nevyšla. Hamburk dnes potvrdil absolutní mizérii a na Volksparkstadionu po hrůzostrašném výkonu podlehl Frankfurtu jednoznačně 0:3. Rothosen tak v nové sezóně nadále čekají na plný bodový zisk a krčí se na chvostu tabulky.

Páteční předehrávka nabídla na bundesligové poměry podprůměrné klání a zejména příznivci Hamburku z něj museli odcházet značně znechuceni. Domácí hráči za celý zápas ani jednou na Lukáše Hradeckého ani jednou nevystřelili a nevypracovali si jednou kloudnou příležitost. Nejzajímavější situace před brankou finského gólmana se odehrála ve 24. minutě, když Hradecký neudržel centr, následný závar však ukončil hvizd rozhodčí kvůli faulu Spahiće.

Jinak už můžeme počítat jen šance Frankfurtu. V 32. minutě se ještě Fabiánova rána mezi tři tyče nevešla, o chvíli později už se ale Eintracht mohl radovat. Lewis Holtby trestuhodně ztratil míč ve středu pole, hosté šli do protiútoku, Hrgota odcentroval a před Gaćinovićem dokonal dílo zkázy navrátivší Holtby, jenž si balón srazil do vlastní sítě.

Proč dosud zaznamenal Hamburk za osm zápasů pouze dva góly, názorně předvedl v 38. minutě Alen Halilović, když v závěru úvodního dějství uháněl sám na Hradeckého tak přímočaře, že se nakonec dostal úplně mimo střelecký úhel a nakonec o míč i přišel. Naděje domácích na jakýkoliv zvrat pohřbil po přestávce Dennis Diekmeier, když na polovině hřiště nesmyslně skluzem zajel Bastiana Oczipku a po druhé žluté kartě zamířil předčasně do kabin.

Franfkurt přesilovku využil záhy, Shani Tarashaj převzal přihrávku od Fabiána, v pohodě se zbavil bránícího Ekdala a nekompromisně zakončil - 0:2. Definitivní tečku za utkáním udělal devět minut nato Haris Seferović, jehož vysunul pěknou, ač dlouho signalizovanou kolmicí Marco Fabián a švýcarský forward si proti vyběhnuvšímu Adlerovi věděl rady.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele