25. kolo
18.03.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 0:0

Na první pohled jednoznačného favorita mělo podvečerní utkání sobotního bundesligového programu, ve kterém v tabulce šestý Eintracht Frankfurt přivítal o záchranu bojující Hamburk, jemuž patří až šestnáctá, tedy barážová příčka.

Na základě poslední formy však šel v lepší pozici do zápasu paradoxně přístavní celek - svěřenci Markuse Gisdola zvládli vítězně své poslední duely na domácím stadionu a srdnatě bojují o udržení prvoligové příslušnosti i pro další ročník, naopak Eintracht se na jaře trápí a z posledních pěti ligových střetnutí odešel celek Nika Kovače bez jediného bodu.

Utkání jako takové bohužel odpovídalo tomu, že hraje mužstvo absolutně z formy s týmem, jenž v Bundeslize spíše body soupeřům ponechává než aby je získával. Během prvních dvaceti minut tak diváci ve Frankfurtu neviděli jedinou příležitost ani na jedné straně.

Situace se nezlepšila ani v dalším průběhu první půle. Fanoušci obou táborů sledovali spíše úpornou bitvu ve středu polu, bez příležitostí ke vstřelení branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, jak také jinak, když si ani jedno mužstvo nepřipsalo byť jen jedinou skutečně zajímavou gólovou šanci.

Prvním momentem hodným pozornosti byla tak až situace ze šedesáté minuty. To se dostal s balonem u nohy do šestnáctky Filip Kostič, kterého k zemi poslal (či sám spadl, záleží na posouzení) David Abraham. Rozhodčí však střet útočníka hostí s domácím bekem jako nedovolený neposoudil a penalta se k nelibosti hostujícího kotle nekopala.

Branku tak diváci ani ve druhé půli neviděli a oba týmy si po veskrze nudném duelu připisují do tabulky po bodu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele