7. kolo
15.10.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV 0:0

Ano, zápas mezi Borussií Mönchengladbach a Hamburkem sice skončil bez branek, ale v Borussia-Parku to rozhodně nebyla nuda! Šťastnější a spokojenější s výsledkem budou jistojistě hosté.

Už ve 4. minutě si stoupnul k přímému kopu Oscar Wendt a první střela byla na světě. Nicméně velký vzruch přišel na pořad odpoledne ve 25. minutě. Cléber v roli posledního fauloval Andrého Hahna a od rozhodčího Perla si vysloužil rovnou červenou kartu. Sám André Hahn se ujaz zahrávání nařízeného pokutového kopu, jenže gólman Adler jeho úmysl vystihnul.

Do konce první půle stály za zmínku prakticky už jen na dvě drsnější situace - Adler se srazil s Hahnem, přičemž více to odnesl domácí fotbalista, a poté Stindl sejmul loktem Spahiće, načež dostal žlutou. Po hodině hry dostala Hříbata šanci zahrávat další penaltu. O poločase střídající Ibrahima Traoré se po minimálním kontaktu s Douglasem Santosem poroučel na zem. Tentokrát si proti hostujícímu brankáři stoupnul Lars Stindl ... a balon napálil do břevna. Po tomto momentu zavládlo na tribunách poněkud ticho. V samotném závěru měli Schubertovi svěřenci ještě dvě šance. Jenže v první trefil Wendt tyčku a tu druhou propásnul Stindl. Skutečně to trochu vypadalo, že dnes by na tomto stadionu nepadl gól, i kdyby se hrálo 180 minut.

HSV má tedy na kontě dva body, a protože Ingolstadt prohrál s Kölnem, zůstane v tabulce předposlední. Příště doma přivítá Eintracht Frankfurt. Borussia oproti tomu pokračuje v nepřesvědčivých výkonech. Ještě předtím, než se pokusí vyzrát na Bayern Mnichov, se v rámci Ligy mistrů střetne s Celticem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvoječka by se náramně hodila sázkovkám- to se nesmí stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra favorita-beru.

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele