29. kolo
15.04.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov 0:0

Bayern po porážce v Lize mistrů neoslnil ani v Bundeslize a s Leverkusenem remizoval na jeho půdě 0:0. Německému šampionovi nepomohlo ani vyloučení domácího Jedvaje. Bayern totiž všechny své příležitosti zazdil.

A že jich nebylo málo. Carlo Ancelotti se rozhodl dát šanci jiné základní jedenáctce, než té, která vyběhla do zápasu s Realem a na herním projevu to nebylo moc znát. Bayern byl lepší, jenomže zahazoval.

Asi největší příležitost měl po půlhodině hry Vidal, který po obrovském závaru už překonal brankáře Lena, ovšem na brankové čáře skvěle zasáhl obránce Toprak. Tlak Bayernu ve druhém poločase ještě zesílil, zvláště poté, co byl vyloučen Jedvaj. Domácí fotbalista vysokou nohou pořádně naložil Müllerovi a sudí nemohl jinak, než udělit žlutou kartu, v tomto případě už druhou. Převaha Bayernu byla zřejmá, ale branku ne a ne vstřelit. Po Müllerově přihrávce spálil tutovku Lahm, který z malého vápna poslal balón jen těsně vedle tyče.

Leverkusen se v závěrečných minutách opevnil před vlastním vápnem a výsledek 0:0 byl odhodlán ubránit za každou cenu. Povedlo se. Bayern je samozřejmě nadále v čele soutěže, ale to nejdůležitější ho čeká teprve v týdnu, kdy cestuje do Madridu. Leverkusenu patří jedenácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rich

0-2

Reagovat
Bastaron

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele