22. kolo
25.02.2017 15:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05 0:2

Leverkusen si vyhlídky na evropské poháry pro příští rok znovu komplikuje. Domácí nestačili díky šílenému začátku na Mohuč, které podlehli celkovým výsledkem 0:2. Obě branky obstaral Öztunali - na první přesně nacentroval a druhý vsítil sám.

Farmaceuti vstoupili do utkání naprosto katastrofálně, dalo by se říci snad ještě v županech. Brankář Leno první tutovku Córdoby ještě zlikvidoval, ale hned vzápětí z rohového kopu inkasoval. Öztunali poslal do šestnáctky výborný centr a Stefan Bell zatloukl balón do sítě. Žádný budíček pro domácí se ale zatím nekonal. Přišla 11. minuta a další centr Öztunaliho a tentokrát spal i brankář Leno, který jednoduchou střelu ostudně propustil. Na účastníka osmifnále Ligy mistrů to byl šílený začátek.

Bayer hru následně alepsoň vyrovnal, ale k pokutovému území Mohuče se příliš nedostával, natož aby si vypracoval alespoň jednu velkou šanci.Místo toho musel zase zasahovat Leno proti agilnímu Córdobovi.

Druhý poločas na ten první herně navázal. Leverkusen nebyl vůbec nebezpečný a Mohuč bez problému hájila vydobytý dvoubrankový náskok. V závěru zápasu navíc mohla skóre ještě navýšit, ale souboj hlavičkujícího Córdoby a brankáře Lena vyzněl lépe pro domácí oporu. Ná dvoubrankové výhře hostů se nic nezměnilo ani během nastaveného času.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele