29. kolo
09.04.2016 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - FC Augsburg 1:2

Přímý souboj o záchranu mezi před zápasem patnáctým Werderem a šestnáctým Augsburgem dopadl lépe pro Bavory a oba celky si tak pozice v tabulce vyměnily. Brémy sice šli do vedení zásluhou Floriana Grillitsche, hosté však dokázali po změně stran skóre díky Finnbohasonovi a Jeong-Ho Hongovi otočit.

Svěřenci Viktora Skripnika měli po celou dobu více ze hry, za celý první poločas dokonce hosté ani jednou nevystřelili na branku Felixe Wiedwalda. Naopak jeho protějšek Marvin Hitz se musel činit, v 15. minutě vyrazil prudkou hlavičku Jannika Vestergaarda po rohovém kopu, krátce před koncem úvodního dějství ovšem stejně inkasoval. Po rohovém kopu se k odraženémi míči dostal Florian Grillitsch, jehož ránu zpoza vápna Hitz uviděl až na poslední chvíli a již nestihl zasáhnout.

Augsburg se do první velké šance dostal až ve druhé půli a okamžitě skóroval. Daniel Baier přihrál do křídla na rozběhnutého Caiubyho, na jehož centr si mezi dvěma obránci naskočil Alfred Finnbogason a nekompromisně vyrovnal. Vedení mohl Werderu vrátit záhy Vestergaard, jeho hlavičku ale na brankové čáře vykopl skvěle postavený Philipp Max.

Zaplněný Weserstadion sedm minut před koncem naprosto utišil střídající Jeong-Ho Hong. Jihokorejský stoper byl na trávníku teprve pár desítek vteřin, když si naběhl na povedený centr Baiera z volného přímého kopu a zajistil tři body pro Augsburg. Nic na tom nezměnil ani brankář Wiedwald, který se v nastaveném čase vydal podpořit ofenzivu, naběhl si na Junuzovićův centr, jenomže prostor mezi třemi tyčemi o kousek minul.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
Noustress

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele