11. kolo
31.10.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - TSG Hoffenheim 0:0

V zápase Kölnu s Hoffenheimem branka nepadla. Remíza však hraje přeci jen o něco více do karet domácím, jelikož hosté zatím obsazují barážovou pozici. A to ještě musí čekat, jak dopadne zítra Stuttgart v utkání s Darmstadtem.

Na lavičce hostujícího celku si premiéru odbyl Huub Stevens. Radost mu mohl už po sedmi minutách hry udělat Kim Jin-Su, ale Timo Horn si s jeho pokusem poradil. Následně vyrobil obrovskou hrubku Niklas Süle, díky čemuž se tváří v tvář Baumannovi ocitnul Philipp Hosiner. Přelstít soupeřova brankáře se mu ale nepodařilo. Záhy poté neuspěl ani jeho spoluhráč Kazuki Nagasawa, jenž zkoušel štěstí po nakrátko rozehraném rohu.

Ve 24. minutě se ve výtečné pozici ocitnul Eduardo Vargas, avšak svou střelu nezvládnul lépe umístit. Na začátku druhé půle obral Kevin Vogt o balon Polanskiho a ideálně předložil Anthonymu Modestemu, jenž těsně minul, stejně jako o osm minut později na druhé straně hlavou Pavel Kadeřábek.

Nedlouho poté centroval na Modesteho spoluhráč Marcel Risse a vše dopadlo tak, že následnou hlavičku směr Baumann tečoval rukou Tobias Strobl. Nicméně rozhodčí penaltu nepískl a gólman Hoffenheimu vyřešil celou situaci vyboxováním balonu na roh. V 75. minutě se mohl skvěle uvést čerstvě vystřídavší Kevin Kurányi, jenže míč na místo určení znovu nedoputoval.

O poslední šanci zápasu se přihlásil čtyři minuty před vypršením řádné hrací doby Anthony Modeste, jenže bývalý hráč TSG byl zůstal proti svému bývalému zaměstnavateli loajální. Rhein Energie Stadion holt zkrátka asi opravdu tohoto sobotního odpoledne gól vidět neměl. Köln se o nějaké přesné trefy pokusí příští týden proti Leverkusenu, zatímco na Hoffenheim čeká Eintracht Frankfurt.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

proč kadeř střídl ví někdo? hrál hovno nebo zranění?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele