13. kolo
21.11.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - 1. FSV Mainz 05 0:0

V sobotu odpoledne na Rhein Energie Stadionu v Kolíně nad Rýnem nedokázal vůbec nikdo z hráčů vstřelit byť jen jeden jediný gól. Ani domácí, ani hosté si však v tabulce výrazně nepohorší.

Přitom se nedá tvrdit, že by k vidění nebyly zajímavé přiležitosti. Jako třeba ta, kterou měl po deseti minutách hry Leonardo Bittencourt, ale minul, stejně jako v podstatě hned z protiútoku na druhé straně po centru Yunuse Malliho jeho spoluhráč Pablo de Blasis. A balony létaly těsně vedle brankové konstrukce i nadále.

Jako po střele Malliho ve 26. minutě. Nebo o pět minut později, když po rohovém kopu zamířil nad břevno Yoshinori Muto. A když už v závěru první půle přeci jen trefil po přihrávce Osaka prostor mezi třemi tyčemi Kevin Vogt, na správném místě stojící Loris Karius neměl s jeho pokusem prakticky žádné starosti.

To tři minuty po změně stran už byla hostující jednička překonána. Tým Martina Schmidta však od pohromy zachránila vnější tyč, kterou nastřelil Anthony Modeste. Za Mohuč se snažil odpovědět Malli, avšak stejně jako v první půli mířil vedle. Tečku za celým utkáním udělal Lehmann, jehož ovšem znovu vychytal Karius.

Köln ale nadále zůstává v horní polovině tabulky, přičemž za nejbližšími konkurenty rozhodně vůbec nezaostává. V příštím kole se utká s Darmstadtem. Mohuč také zůstane v relativně klidném středu tabulky a příští víkend se v jistě velice zajímavém utkání střetne na domácím stadionu s Eintrachtem Frankfurt.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

0

Reagovat
Bastaron

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele