10. kolo
01.11.2014 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Eintracht Frankfurt 1:0

Frankfurtská sedmnáctka, tedy Alexander Madlung, sice vstřelila jediný gól zápasu, nicméně z výhry se radoval domácí Hannover.

Zmíněná vlastní branka padla až v samotném závěru utkání, ovšem domácí Hannover mohl jít do vedení už v prvním poločase. Hlavičkou přesně mířenou na zadní tyč se prosadil Jimmy Briand, nicméně rozhodčí měli pocit, že přitom fauloval. Svěřenci Tayfuna Korkuta nadále drželi míč, ovšem nedařilo se jim vytvářet si pro soupeře nebezpečné příležitosti.

Hosté se osmělili až ve druhé půli. Jmenovitě to byl Sonny Kittel, jehož střelu z úhlu ale Ron-Robert Zieler vyrazil do zámezí. Následně to znovu bylo o trpělivosti domácích hráčů, kteří čekali, až se v dobře zformované obraně týmu, který sestavil Thomas Schaaf, objeví nějaká ta mezírka. Nakonec musel o vítězi rozhodnout až přímý kop.

Ten v 88. minutě zahrával Hiroshi Kiyotake. Jeho centr z pravé strany lehounce prodloužil ve vápně Marcelo a Madlung stál v daný moment opravdu na tom nejméně vhodném místě. Jeho pokus na poslední chvíli odkopnout míč se u kulatého předmětu nesetkal s pochopením, a tak si šel svou vlastní cestou. Felix Wiedwald sice dělal, co mohl, ale Madlungův odkop byl až příliš razantní.

Hannover se tak posunul na šesté, tedy pohárové místo, kde určitě zůstane minimálně do příštího kola, ve kterém zajíždí do Berlína, aby otestoval formu tamní Herthy. Eintracht Frankfurt, za který nastoupil v 71. minutě Václav Kadlec, zůstává ve druhé polovině tabulky a příští víkend se doma utká s Bayernem Mnichov.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eden_h

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele