14. kolo
29.11.2013 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Wolfsburg se nakonec rozešel s Rothosen těsnou remízou 1:1

Série bez porážky z pohledu VfL napsala další kapitolu. Automobilový celek měl zpočátku navrch, ale vedení se paradoxně ujalo HSV, které následně o náskok přišlo, ale nakonec to byli právě hosté, kdo mohl výsledného bodu litovat.

Hned od prvního uvedení míče do hry bylo jasné, kdo bude diktovat tempo: Vlci měli jasnou převahu a Rothosen si navíc situaci rozhodně neulehčili jedním nepřesným pasem za druhým, čímž se zelenobílá družina dostávala ke slovu. To platilo zejména pro Oliče, který měl během pár minut hned tři nadějně vyhlížející příležitosti, ovšem ani jednou nebyl úspěšný.

Navíc hned záhy udeřilo na opačném konci hřiště: Çalhanoğlu rozehrál volný přímý kop z velké dálky, Benaglio mičudu směřující doprostřed branky nepochopitelně nechal odrazit od břevna za svá záda a rázem to bylo 0:1! Reakce na sebe pochopitelně nenechala dlouho čekat, avšak Olić a Medojević ve svých šancích znovu slavit nemohli. Stoprocentní možnost si po Arslanově pasu vybojoval Lasogga, ovšem po půlhodině hry trestuhodně z ideální střelecké pozice minul!

Krátce nato se po souboji Westermanna s Caligiurim druhý jmenovaný svalil ve vápně a rozhodčí Brych ukázal na značku pokutového kopu! Odpovědnost vzal na sebe Rodríguez a bez problémů vyrovnal na 1:1. Ještě do pauzy střílel Arnold, ale tři tyče tak jako tak neohrozil.

Stejný obraz hry byl přítomným divákům servírován i po obrátce. Jako první sice vystřelil zpoza vápna Arnold, ovšem branku neohrozil. Jinak hrozilo nebezpečí především ze strany automobilového mužstva, za které hned dvakrát zakončoval Caligiuri, ale podobně jako Olić si na Adlera nepřišel, zatímco Arnold opětovně nemířil mezi ohraničený prostor. Trestat mohl opět Çalhanoğlu, který po hodině hry rozehrál další volný přímý kop, ovšem branku tentokráte nenašel.

Závěrečná dvacetiminutovka pro změnu patřila pod taktovku Hamburku. Nejdéle sloužící bundesligový celek mohli "vysvobodit" Arslan a Rincón, ani jeden z nich však balón do sítě nedotlačil. Stejné vyústění měla i další standardka Çalhanoğlua a Lasogga pro změnu ztroskotal na skvělém Benagliovi! Čtyři minuty před koncem pálil čerstvý Iličević, ale trefil jen břevno!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele