16. kolo
14.12.2013 15:30 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

FC Augsburg - Eintracht Braunschweig 4:1

Fotbalisté Augsburgu potvrdili v domácím prostředí roli favorita a s přehledem rozstříleli poslední celek tabulky Braunschweig v poměru 4:1, v tabulce se tak prozatím posunuli na osmé místo se ziskem třiadvaceti bodů. Eintracht nadále zůstává poslední s osmi body a prohrál počtvrté v řadě, na bodový zisk tentokráte neměl nárok. Nicméně alespoň dokázal po třech utkáních bez vstřelené branky skórovat.

Domácí rozhodli o své výhře během úvodní půlhodiny, kdy vedli už o tři branky. Soupeř sice snížil ihned po přestávce, ovšem čtvrthodiny před koncem domácí svůj náskok pojistili a bylo definitivně po zápase. V úvodní dvacetiminutovce bylo lepší FCA a mělo mírný tlak, velmi důležitý okamžik byl k vidění přesně v polovině úvodního poločasu a dostal hosty na kolena, když se z pokutového kopu naprosto s přehledem trefil do horního rohu Paul Verhaegh.

O minutu později chyběl k zakončení do prázdné branky krok Bobadillovi, ovšem přesně ve 30. minutě domácí zvýšili své vedení. Po centu z levé strany propadl míč a k Andrému Hahnovi a ten s přehledem trefil volné místo u vzdálenější tyčky. Stejný hráč definitivně uklidnil své spoluhráče o další tři minuty později, když dostal přihrávku na hranici pokutového území a přesnou ranou vymetl dolní roh na zadní tyči - 3:0.

Pět minut před koncem byl blízko další brance Halil Altintop, po pokusu zpoza šestnáctky vyrazil brankář Davari perfektně míč na rohový kop. Poté nevyšel domácím brejk tři na jednoho a Werner nepochopitelně netrefil zívající branku hostů. Ti ožili ve 48. minutě po změně stran, když po dlouhém pasu sklepl Ademi míč těsně před vápnem pro Torstena Oehrla, který mířil naprosto přesně - 3:1.

O dvě minuty později byl na poslední chvíli na druhé straně zablokován Altintop, v 65. minutě odmítl snížení náskoku na rozdíl jediného gólu Oehrl, který z voleje z jasné pozice přestřelil domácí klec. Poslední gól utkání byl k vidění o deset minut později. Dočkal se aktivní Altintop, který po ponechané výhodě překvapil svým lobem naprosto všechny a počtvrté v tomto utkání pokořil brankáře Davariho.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, goalsarena.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele