11. kolo
10.11.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rothosen i v deseti vezou cenný bod ze hřiště Freiburgu

Plány Hamburku dostaly ještě během prvního dějství vážnou trhlinu, ani Scharnerovo vyloučení však přístavní celek nepotopilo a svěřenci Thorstena Finka tak po bezbrankové remíze i nadále zůstávají o bod před Freiburgem.

Oboustranně aktivní začátek nabízel pohledný fotbal, který zanedlouho přinesl i nezbytnou porci vzruchu. I přes Scharnerův faul se po deseti minutách protlačil Caligiuri až před Adlera, ten však osvědčil skvělou formu a jeho šanci zpacifikoval! Na druhé straně hned dvakrát hrozil Beister, nejdříve však mířil po Krmašově chybě nad branku, aby následně nedokázal uspět ani z bezprostřední blízkosti.

Utkání charakterizovala poměrně tvrdá hra s velkým množstvím faulů, čemuž jistě napomohl i hustý déšť, jenž se snášel na hrací plochu MAGE SOLAR Stadionu. Na to ostatně ve 35. minutě nejvíce ze všech doplatil Paul Scharner, který si při své premiéře v základní sestavě Rothosen musel zblízka prohlédnout druhou žlutou a následně červenou kartu! Smolař Beister tak byl následně obětován za Brumu.

Také ve druhém dějství pokračovalo neúspěšné dobývání hamburské svatyně - SCF si dlouho nemohl poradit s hustým obranným blokem, až po hodině hry z ničeho nic natáhl Caligiuri, jen o kousek však opuštěnou stranu branku netrefil! Hostující strážce branky však byl ještě přece jen potřeba: Kruse sedm minut před koncem natáhl zpoza vápna a Adler musel předvést parádní skok k pravé tyči, aby jeho ránu vyrazil! Stejný recept zkusil i střídající Rosenthal, ten však pro změnu ztroskotal na pravé tyči nyní už opět reprezentačního brankáře!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HSV1887

HSV tam loni vyhrál pod Arnesenem, ne pod Finkem. Thortsen nás vedl až pak proti Golfsburgu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele