28. kolo
07.04.2013 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Velké zklamání. Střetnutí Hannoveru s VfB branku nepřineslo

Dolnosaský tým nedokázal potvrdit tři body z SGL Areny a po nemastném neslaném výkonu se rozešel se Stuttgartem chudou remízou. 96ky se tímto zaváháním připravily o dotáhnutí pohárových místenek, zatímco Švábové mohou takovéto naděje zřejmě definitivně zavrhnout.

Úvodní minuty přitom něčemu podobnému vůbec neodpovídaly. Oboustranně aktivní přístup znamenal přelévání hry z jedné strany hřiště na druhou, ovšem finální fáze trpěly mnoha zbytečnými nepřesnostmi a zajímavých situací tak bylo pomálu. Z dálky to zkusil Traoré, stejně jako na opačném konci hřiště Diouf, ale na větší úspěch pomýšlet nemohl. VfB bylo postupem času přeci jen aktivnější, ovšem vyjma dvou nadějně vyhlížejících možností Okazakiho si nic nevytvořilo...

...japonský reprezentant byl při chuti i nadále. Ve 47. minutě to zkusil hlavou a zanedlouho pro změnu natáhl z hranice pokutového území, Zielera však tak jako tak nepřekonal! Mezitím musel hřiště opustit zranění Johan Djourou, jehož místo zaujala nepříliš využívaná bývalá opora v osobě Karina Hagguie. Také postupem času byla vidět hostující převaha, před Gentnerem ale včas zasáhl Hoffmann!

Po hodině hry Pinto vybídl skvělým míčem ke zteči Hiroki Sakaie, ten se sice dokázal protlačit ke střele, avšak napálil jen boční síť stuttgartské branky! Jinak ale pokračovala mírná územní převaha Labbadiových oveček. Boka ale z dálky na Zielera recept nenašel a Ibišević na malém vápně nepochopitelně zaváhal, nakonec z celé akce nic nebezpečného pro hannoverskou branku vůbec nevzešlo. Maxim opět naprosto přesně zahrával drtivou většinu standardních situací, ovšem ani jemu se vymezený prostor nalézt nepodařilo. Hned třikrát se poté neúspěšně snažil rozhodnout Ya Konan!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele