16. kolo
10.12.2011 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayer Leverkusen 0:0

Sobotní večerní utkání mezi Hannoverem a Leverkusenem příliš fotbalové krásy nenabídlo. Hosté po tomto kole jistojistě zůstanou na šesté pozici, zato Hannover se po úterní dohrávce může ještě propadnout.

Jedinou výraznější příležitost si během první půle na svůj účet připsali domácí. Leverkusenu se po střele Kadlece a Pogatetzově hlavičce nepovedl rohový kop a Hannover tak mohl jít do brejku. Abdellaoue předal zprava míč neobsazenému Schlaudraffovi, jenž se zjevil osamocený před Lenem, ale ve vyložené šanci z bezprostřední blízkosti trefil míč jen do mladého brankáře Bayeru.

Kromě Schlaudraffa se při prvních čtyřiceti pěti minutách nikdo již do výrazné šance nedostal a do kabin se šlo za nerozhodného stavu, k jehož změně nic nenasvědčovalo ani po změně stran.

Porýnští hosté poprvé zahrozili až po šedesáti čtyřech minutách. Sam se dokázal prodrat do výhodné pozice, jenomže svou následnou střelou pouze nechal vyniknout Zielera a jeho rukavice.

Domácí brankář se musel činit ještě jednou a to v samém závěru, kdy nad břevno posunul dobře kopnutý volný kop Ballacka. Na bezbrankovém stavu se tak nic nezměnilo.

Autor: Daniel Polách / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele