30. kolo
26.04.2008 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

VfL Bochum - MSV Duisburg 1:1

Naděje na udržení je pro MSV Duisburg po remíze v Bochumi opět menší. Hráči trenéra Rudiho Bommera i přes dobrý výkon hráli v Bochumi 1:1 a zůstavají na dně tabulky.

Claudio Niculescu (26.) svým nádherným přímým kopem z 25 metrů do pravého rohu Bochumské brány přivedl hosty do vedení. Stanislav Šesták pak v 84. minutě odvrátil hrozbu domácí porážky a vyrovnal na 1:1.

Hosté měli v prvním poločase nejméně tucet šancí. Po šokující vteřině, kdy měl bochumský Benjamin Auer jedinečnou příležitost hlavičkou otevřit skóre již v první minutě zápasu, hrál už jen MSV. Nejlepší příležitosti měli silný Blagoy Georgiew (9., 11.), Adam Bodzek (15.), Tobias Willi (15.) a Manaseh Ishiaku (39.,43.)

Nejlepším hráčem domácích byl v prvním poločase brankář Rene Renno, který držel své kolegy ve hře.

Po výměně stran poslal trenér domácích Marcel Koller na hříště čerstvé posily Joela Epalleho a Olivera Schrödera na místo Auera a kapitána Thomasze Zdebela. Nově příchozí hráči se také ukázali. Hned po dvou minutách měl možnost vyrovnat právě Epalle (47.). Další šance si vypracovali Šesták (68.) a Marcin Mieciel (76.) V této fázi byl však silnější gólman Starke a uchránil vedení hostů, kteří hráli s větší lehkostí a šikovností.

V 84. minutě pak přišlo vyrovnání. Mark Pfetzel se prosadil na pravé straně a namířil míč přímo do šestnáctky. Šesták mohl utéci svému hlídači Avalosovi a hlavičkou s odrazem rozvlinil síť za zády brankáře Starkeho. V nastaveném čase se podílel opět Šesták na další šanci, když poslal pas z pravé strany přímo Deniu Grotemu. Ten ovšem daleko přestřelil bránu. Diky zlepšenému výkonu domácích v druhém poločase je dělení bodů v Bochumi zasloužené.

Autor: Jitka Ludvíková / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele