23. kolo
08.03.2008 15:30 CET
6 : 3
(2:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - Werder Brémy 6:3

Velká fotbalová přestřelka se konala ve Stuttgartu, kde ve šlágru kola domácí šesti přesnými zásahy sestřelili Werder Brémy, který tak ztrácí již propastných sedm bodů na vedoucí Bayern a šance na zisk titulu se mu začínají pomalu rozplývat.

Utkání přitom začalo lépe pro hosty z Brém. Už v 9. minutě se po centru Švéda Rosenberga hlavou trefil portugalský fantom Hugo Almeida. Asi po deseti minutách se pokoušel brémského brankáře Tima Wieseho překonat agilní Mario Gomez, ale jeho pokus ztroskotal na připraveném gólmanovi. Opačný scénař nastal ve 20. minutě první půle a Gomez se radoval poprvé. Podobně tomu bylo i dvě minuty před koncem poločasu, kdy Gomez po asistenci Rumuna Maricy překonal Wieseho podruhé. To bylo v prvním poločase vše a oba soupeři se tak po úvodních pětačtyřiceti minutách rozešli za stavu 2:1.

Ovšem druhá půle se nesla úplně v jiném znamení, poněvadž se nestává často, aby se diváci dočkali hned šesti gólů za jeden poločas. Po svižném začátku poslal Brémy do vedení pravý bek Boenisch, jenž propálil Ulreicha tvrdou ranou, kterou navíc tečoval obránce Delpierre. Pět minut na to, tedy v minutě 65., se po pasu Cacaua znovu prosadil Mario Gomez, dokonal tak svůj hattrick a znovu ukázal, proč se o něj zajímají evropské velkokluby. Šílený zápas pokračoval ve zběsilém tempu. Pouhou minutu po Gomezově třetí brance se radoval Cacau. 4:2. V 77. minutě vrátil Werder do utkání Markus Rosenberg. Nebylo to však nic platné. V 83. minutě stoper zelenobílých Per Mertesacker srazil do vlastní sítě střelu hyperaktivního Maria Gomeze. 5:3. A aby toho nebylo málo, tak skvěle hrající Cacau rozvlnil síť hostů po šesté a bylo vymalováno. Nepovedený výkon ještě "korunoval" vyloučením v 89. minutě Mertesacker.

Gomez se v počtu vstřelených branek dotáhl na Luku Toniho z Bayernu a výrazně tak zkomplikoval Brémám cestu za titulem.

Autor: Ondřej Hlaváč / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pikantní souboj, tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 2

Reagovat
cerwi

wiese se asi moc neblejsk:-D 6 střel 6 golů.. to je pekný vostuda:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná přestřelka a gratulace VfB Stuttgart !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takový výsledek nečekal asi nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

bremy 27 strel a z toho jen 6 mezi tyče. VfB celkem 9 strel z toho 6 mezi tyče - 100% úspěšnost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele