19. kolo
29.01.2005 15:30 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
AOL Arena, Hamburg

Reportáž

Hamburger SV - 1. FSV Mainz 05 2:1

Po nepovedeném utkání na Bayernu udělal trenér HSV tři změny, dotkly se i Davida Jarolíma, který tentokrát vůbec nenastoupil. Po nepovedené střele Barbareze si hosté vytvořili hlavně díky množství standardních situací územní převahu, ale Peickenhagen byl vždy na místě. Nejvíc starostí měl s dělovkou Babatze a technickou střelou da Silvy. Branku vsítili nejdřív domácí. Mpenza přihrál Barbarezovi a jeho střelu tečoval nešťastně mimo dosah vlastního brankáře Noveski. Mohuč se rychle oklepala a zaslouženě vyrovnala, když si za obranu na přímý kop da Silvy naběhl Auer. Ve druhé půli byla hra povětšinou velmi vyrovnaná, střelecké příležitosti se rodily velmi ztuha. Hamburk spasil až střídající Lauth. Letní posila vykurýrovala nepříjemné zranění a rychle o sobě dala vědět. Deset minut před koncem dostal Lauth přihrávku od Mahdavikii, na nic nečekal a vystřelil. Nebyla to bůhvíjaká střela, jenže Wache špatně zasáhl a skončila v síti. Hosté mohli i podruhé srovnat, ale roh Teinerta nedopravili do sítě ani Kramny, ani Rose.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele