7. kolo
18.09.2017 18:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 2:1

Bez ztráty kytičky nadále kraluje Viktoria Plzeň. V souboji dvou pohárových zástupců porazila Fastav Zlín 2:1. Všechny branky padly už v prvním poločase, když katastrofálního vstupu Ševců do utkání využili Kolář s Krmenčíkem. Zlín sice do šaten snížil, ale vyrovnat už nedokázal.

Souboj Viktorie s Fastavem sliboval ofenzivní podívanou a diváci v Doosan Aréně se rozhodně nenudili. První šanci měli domácí, stoper Hejda se objevil za obranou Zlína, ovšem vylámal si zuby na výtečném zákroku Dostála. Vzápětí na druhé straně poslal do vápna milimetrově přesný centr Matějov a Vukadinovič rovnou z první netrefil ideálně. Za další dvě minuty už se měnilo skóre, Petržela poslal balón do šestnáctky a Daniel Kolář s přispěním teče zajistil vedení Plzně.

Hra Zlína byla v úvodní fázi zápasu plná nepřesností a laxních přihrávek a Viktoria to bez lítosti trestala. V 15. minutě domácí rozehráli rohový kop a absolutně nehlídaný Krmenčík hlavou k tyči zvýšil. Zlínu se dál nedařilo a trenér Bohuslav Páník se nestačil divit. Po Petrželově pasu střílel na zadní tyči Kopic a kdyby dal, nejspíše by bylo hotovo.

Fastav začal zlobit až před přestávkou, nejprve se dobře uvolnil Vukadinovič, který vystřelil vedle a ve 43. minutě odcentroval Holzer a Tomáš Hájek si v souboji s Ekpaiem vstřelil vlastní gól. Ševci se vrátili do zápasu a druhý poločas ještě sliboval zajímavou podívanou.

Viktoria byla i ve druhém poločase aktivnější, ale vstřelit třetí gól se jí nedařilo. V 52. minutě propadl ve vápně Zlína balón a Řezník ho poslal mimo branku. Na druhé straně měl zase velkou tutovku Traoré a nebýt výtečného zákroku Kozáčika, bylo by srovnáno. Hned o minutu později měl Zlín další obrovskou příležitost, Vukadinovič dokonce dloubl balón přes Kozáčika, jenže míč si cestu do branky těsně nenašel.

V 71. minutě zase nebezpečně střílel Kolář, ale i jemu scházela přesnost. Fanoušci Viktorie si výrazně oddechli čtyři minuty před koncem, kdy z dálky vypálil Džafič a opět jen těsně minul Kozáčikovu branku. Fastavu se vyrovnat nepodařilo, takže Plzeň je po sedmi kolech nadále stoprocentní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
martin1

3:0

Reagovat
boryland

2:0.........Hejdič,Hrošo............

Reagovat
kecipep

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 ševcí

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravděpodobná sestava Zlína... Nevím, proč by neměli v obraně hrát Bačo a Holzer. Po posledních výkonech bych tam neviděl ani Železníka, místo něj buď Diopa, nebo Vukadinoviče s tím, že levé křídlo odehraje Bartošák.

Reagovat
dinss

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele