9. kolo
30.09.2017 20:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Sparta Praha 0:0

Na jednu stranu Sparta ztratila další dva body, na tu druhou vlastně může být za remízu 0:0 ráda, protože jestli byl někdo nebezpečnější a sahal v závěru po vítězství, byla to domácí Dukla. Tu největší příležitost poslal Jan Holenda do tyče.

Sparta chtěla navázat na výhru z Teplic, ale k tomu potřebovala podat mnohem lepší výkon. Ofenzíva letenských byla podobně jako v zápase v Brně naprosto bezzubá.

Šancí bylo v zápase celkem dost a tu první měla Dukla, po rohovém kopu už domácí Dúbravku překonali, ale Biabiany odkopem na brankové čáře vše zachránil. Akce tím ale nekončila, protože záhy se dostal k balónu Tetour a ranou protáhl slovenského brankáře Dúbravku. O slovo se přihlásila i Sparta, jejií střelecké pokusy nebyly příliš nebezpečné. Nejblíže gólu byl Václav Kadlec, který nejprve z otočky pálil jen do Rady a o chvíli později hlavičkoval na malém vápně opět do brankáře Dukly. Ve 30. minutě poslal do vápna centr Schranz a Holenda na něj těsně nedosáhl.

V prvním poločase ještě dokázala být Sparta nebezpečná, ve druhém se ale úplně vytratila a nepomohl tomu ani příchod Tomáše Rosického. Dukla pozorně bránila a vyčkávala na protiútoku. Po jednom z nich a hrubé chybě Štětiny, postupoval sám na Dúbravku Holenda a orazítkoval tyč!

Těsně před koncem zápasu Dukla pochopila, že jí ze strany bezzubé Sparty nic nehrozí a odhodlala se zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Brandnerovu střelu skvěle vyrazil Dúbravka a o chvíli později Bezpalec těsně minul tyč. Dukla v závěru Spartu zmáčkla a letenské osvobodil až závěrečný hvizd.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
Sw!fty

Sparta zopakuje proti slabe Dukle dominanci a vyhraje opet 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta za 2. místem po podzimu bude pokračovat - 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně neodvolávejte Itala, protože se mi to navyšování náskoku Viktorky na ACS moc líbí

Reagovat
milan78

brejloun jako správnej brňák bude v demolici sparty pokračovat !!! leda by o itala projevil zájem třeba ac milan, to už by byl konkurent, navíc by se stěhoval biabiany, zahustel, lafata směr itálie a asi i další opory

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele