10. kolo
15.10.2016 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Fastav Zlín 2:0

Tak už to přišlo! Zlín poprvé v sezoně padl a postaraly se o to domácí Teplice. Svěřenci trenéra Šmejkala byli lepším týmem a tři body získávají poprávu. Všechny branky padly po změně stran, trefili se Potočný a Vaněček.

Teplice měly dobrý, aktivní začátek. Nejblíže vstřelené brance byl Potočný, ale víc než další rohový kop z toho domácí nevytěžili. Zlín postupně hru vyrovnával a také on měl šance. Diop však zakončoval hodně nepřesně. Ve 22. a 24. minutě měli velké příležitosti na otevření skóre Tomáš Kučera a Jakub Hora. Prvně jmenovaný těsně přestřelil a druhý napálil ve vyložené šanci jen golmana Dostála. Ve 38. minutě pálil vedle hostující Holík, a když Pazdera ve 43. minutě orazítkoval zblízka tyč, skončil první poločas bez branek.

Do druhého poločasu vstoupily opět lépe Teplice. Ve 47. minutě hlavičkoval do tyče Martin Fillo a v 52. minutě už Teplice vedly. K propadlému balónu se dostal Roman Potočný a parádním angličanem otevřel skóre utkání. O chvíli později prověřil Dostála Hora a Teplice byly nadále aktivnější.

Zlín samozřejmě nic nezabalil a po Hnaníčkově šanci zblízka mohl vyrovnat, ovšem hráč přestřelil. Čtvrthodiny před koncem výrazně přiblížil první zlínskou porážku David Vaněček. Matějov v obraně zaváhal a David Vaněček chybu nekompromisně potrestal. Vaněček mohl přidat ještě další branku, ale zblízka nepochopitelně přestřelil. Před reprezentační přestávkou se Zlínu podařilo smazat dvoubrankové manko proti Jablonci, ale tentokrát už k ničemu takovému nedošlo. Teplice doma porazily Zlín 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 forza ševcíí

Reagovat
smazaný uživatel

potvrdime formu 0:1

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, který nedokáže porazit Příbram, prostě musíme přejet. 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin na porazku porad ceka....preji si at Zlin vyhraje ale tim ze jeste neprohrali tip 1...2:1

Reagovat
vanGomm

Teplice doma ještě nevyhráli a Zlín je naopak v lize 10 kol bez prohry.Vypadá to,že by domácí mohli vyhrát,ale přesto zkusím tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele