21. kolo
12.03.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:1

Důležité vítězství na půdě soupeře zaznamenal Slovan Liberec. Hosté z pod Ještědu udolali jedinou brankou Shaly Příbram, která nejenže znovu prohrála, ale dokonce opět nevstřelila ani gól.

Příbram už potřebovala zabrat, ale na stadion U Litavky přijel ambiciózní Liberec. Svěřenci Pavla Tobiáše nevstřelili branku už dlouhých 366 minut a po tomto utkání se dostali už na metu 456 minut!

Příbram byla na začátku utkání o něco nebezpečnějším týmem a hrozila zejména po standardkách Vošahlíka. Obrana Liberce v čele s brankářem Koubkem však odolávala, a tak nejzajímavějším okamžikem první půlhodiny bylo žluté napomenutí Bakoše, jenž ostře zajel do Bednáře. Přestože se v prvním poločase mnoho šancí neurodilo, měnilo se skóre. Ve 41. minutě našel Mačucha nadýchaným centrem Shalu, který si nejprve zpracoval balón na prsa a následně tvrdě a neomylně zakončil - 1:0 pro Liberec.

Domácí museli po změně stran přidat a pomoci k tomu měl nově příchozí David Štípek, ale i s ním v sestavě to Příbrami moc nešlo. Až po hodině hry měl obrovskou příležitost Mudra a hned po něm Bednář. Oba jmenované dokázal vychytat výborný gólman Koubek. Hosté se spíše než na ofenzívu soustředili na držení těsného výsledku a to se jim dařilo. Příbram nebyla schopná vytvořit si stoprocentní šanci, natož jí proměnit a nakonec nejenže prohrála, ale opět nevstřelila ani gól.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu ten tip eurofotbalu na remízu tohle je čistá dvojka

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
smazaný uživatel

na Liberec je skvělý kurz, na tipáči 2,84. Já jsem to dával před týdnemza 2,4 a opravdu jsem nečekal, že nepůjde dolů. I s ohledem na to, že 75% sázejících dalo dvojku.

Asi zase něco nevím, když jde kurz na výhru Liberce nahoru.

Reagovat
vanGomm

1 926 to jsou návštěvy!?Mají štěstí,že peníze dostanou jinak.Pokud by žili ze vstupného,tak na tréning jezdí na kole a dresy si perou doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele