15. kolo
23.11.2013 16:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Vysočina Jihlava 5:0

Příbram deklasovala Vysočinu Jihlava, které na svém domácím stadionu vstřelila pět branek! O góly se postupně postarali Jiří Mareš, Lukáš Stratil, Tomáš Pilík, Petr Švancara a Lukáš Pleško. Stadion Na Litavce si tedy dnešní podvečer jistě užil.

Prvních deset minut se oba dva celky lehce oťukávaly. Své štěstí zkoušeli po sobě Marek i hlavičkující Přeučil. V desáté minutě přišla první vážná akce. Domácí se dostali za polovinu hřiště, Pilík nacentroval míč do vápna, kde parádně do protipohybu Blažka hlavičkoval Jiří Mareš. Stav utkání tak získal novou podobu již velmi brzo - Příbram vedla 1:0.

První gól domácí velmi nakopl a začali se v utkání více snažit. Krbeček byl nejaktivnějším hráčem, ale jeho pokusy končily pouze v rukavicích brankáře hostujícího celku, nebo byly blokovány obránci.

V 19. minutě prověřil pozornost Blažka Jakub Řezníček, ale zkušený brankář konečky prstů Jihlavu od druhé branky zachránil. V následných minutách - dvaadvacáté a třiadvacáté - se dostali do perfektních šancí Zápotočný a Přeučil, ale jejich pokusy vždy skončily za čárou vymezující hřiště.

31. minuta přinesla změnu skóre. Lukáš Stratil se prokličkoval přes tři záložníky Jihlavy a poté z pětadvaceti metrů napřáhl k parádní ráně, která skončila v šibenici Blažkovy brány. Hned o minutu později Tomáš Pilík dostal výbornou přihrávku od Daniela Tarczala a poslal míč správným směrem. 3:0 pro Příbram. Do konce poločasu jen Příbram kombinovala, ale žádná akce z této snahy nevzešla.

Hned ve 47. minutě se dostal do skvělé pozice Řezníček, ale bohužel pro svůj tým pálil nad bránu. O tři minuty později Příbram skvěle zkombinovala na své polovině, ale zakončující Řezníček otálel se střelou, až byl nakonec zablokován Tlustým.

Petr Švancara si v sedmdesáté páté minutě skvěle narazil s Danielem Tarczalem a první jmenovaný vsítil branku. Další gól pro domácí. Dokonalý debakl nakonec přišel v 81. minutě. Přímý kop rozehrával Lukáš Pleško a trefil se přes zeď parádně, takže tým z Jihlavy si odvezl opravdový výprask. Do konce zápasu již žádnou akci fanoušci obou týmů vidět nemohli, takže spokojenější mohli být rozhodně domácí.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2....1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho Vysočina ! 0:1

Reagovat
mario23

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele