28. kolo
10.05.2014 18:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 3:0

Důležité záchranářské utkání zvládla i Příbram a je rovněž blízko svému cíly. Domácí předvedli hlavně v prvním poločase parádní fotbal, když třemi brankami prakticky rozhodli o vítězství.

Příbram v prvním poločase předvedla parádní koncert a víceméně rozhodla o svém konečném vítězství. Rána Volešáka ještě nemířila přesně, ale ve 12. minutě už domácí vedli. Zkušený Čížek totiž zahrál rukou a sudí byl nemilosrdný. K penaltě se tak postavil Řezníček a byl úspěšný - 1:0 pro Příbram. Než se stačil Baumit vzpamatovat, přišel další úder. Pilík chytrou přihrávkou vybídl Stratila, jenž lobem á la Karel Poborský překonal Špita a Příbram vedla 2:0.

A mohlo být ještě hůře. Defenzíva Jablonce se úplně sesypala, čehož mohl využít znovu Stratil. Ve vápně byl zcela sám, v jasné pozici ale přestřelil branku! Ve 36. minutě zachránila hosty tyč a vůbec první možnost Jablonce přišla na řadu až ve 38. minutě. Čížek se odhodlal k ráně a Hruška plachtil vzduchem. Nádherným zákrokem zmařil jabloneckou šanci a vedení 2:0 tak setrvávalo. Navíc minutu před koncem prvního poločasu vymetl šibenici Martin Zeman a hosté odcházeli do šaten za nepříznivého stavu 3:0.

Ve druhé půli už Příbram hrála přesně to, co potřebovala. Zbytečně se nepouštěla do bezhlavého útočení a plnila pokyny svého trenéra. Jablonec u Litavky nebyl schopen vstřelit gól a ze středu Čech odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
jester Radka Bejbla

všichni si vsadte na Příbram. Je to domluvený

Reagovat
smazaný uživatel

Pak aby nevyhrál Jablonec

Reagovat
vanGomm

Tak mělo by skončit s velkou pravděpodobností výhrou domácích.Je tam ovšem jedno velké nebezpečí.Pokud si všichni na to vsadí,tak z vlastní zkušenosti vím,že to pak nedopadne pro sázející dobře.Proč tomu tak někdy je to nechám bez komentáře.Příbram potřebuje k záchraně alespoň jednou vyhrát,ale je potřeba vědět,že na tu jednu výhru má na to pak ale ještě další 2 pokusy.Hrají tuším následně ještě s Jihlavou a Ml.Boleslaví a to jsou týmy co už také o nic nehrají.Takže není pro Příbram tzv.kam spěchat.Dokonce se může teoreticky stát,že i těch 28 bodů jim nakonec může stačit.

Reagovat
šolim

Zapomeň! Minulý zápas jim uškodil víc než si myslí!

Reagovat
ondrasch77

každopádně je poměrně nízký kurz na 1....

Reagovat
jester Radka Bejbla

tak jsem si slušně vydělal

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

1-3 (pokud se bude hrát opravdu, ne podle not...)

Reagovat
REPLIKATOR

To bude určitě cinklý!

Reagovat
KingMaster13

Je to cinklý jak sviň. Jak někde hraje Peltonec tak je to skoro tutovka že to není čistý

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Starka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta, Starka ven

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele