2. kolo
05.08.2012 17:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 3:2

Vynikající utkání bylo k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí celek prohrával po prvním poločase s Českými Budějovicemi už o dvě branky, ale díky skvělému druhému poločasu nejprve vyrovnal a posléze skóre i otočil. Hrdinou se stal Matej Sivrič, autor dvou branek.

V Mladé Boleslavi očekávali, že zápas s Českými Budějovicemi nebude jednoduchý, a to se také potvrdilo. Jihočeši začali na půdě účastníka předkola Evropské ligy velmi aktivně a brzy za to byli odměněni vedoucím gólem. Miroslav Markovič se dostal ve dvanácté minutě do samostatného úniku a s touto situací si poradil náramně! Zraněními decimovaná Mladá Boleslav prohrávala s Českými Budějovicemi 0:1. To ale nebylo ze strany hostí vše, hned za další dvě minuty nedosáhl Markovič na dobrou přihrávku a skóre zůstalo neměnné. Ovšem pouze do 35. minuty, gólman Šeda příšerně odkopl a Markovič s touto nabídkou neváhal a trefil branku - 0:2. Nervózní Mladá Boleslav byla bezzubá a prvním poločas prohrála dvoubrankovým rozdílem.

Budějovičtí měli nakročeno k vítězství, ovšem začátek druhé půle vůbec nezvládli. Brankář Šeda ještě uchránil svůj tým od třetí inkasované branky parádním zákrokem a pak už začali řádit domácí borci. Marešův volný přímý kop s pomocí teče zdi skončil za zády nešťastného Daňka - 2:1. Netrvalo to ani pět minut a domácí se dočkali vyrovnání. Sivrič předvedl povedenou zasekávačku a ještě lepší zakončení, jímž srovnal na 2:2.

Hosté se nestačili divit. Sotva se vzpamatovali z vyrovnání a málem přišla další rána. Centrovaný míč ale Bořil těsně netrefil. Na hřišti už do konce utkání dominoval jen jeden tým a sice Mladá Boleslav. Koubkovi svěřenci se tlačili dopředu a devět minut před koncem nakonec dokonali fantastický obrat. Znovu u toho byl Sivrič, jenž si další zasekávačkou udělal prostor a obstřelem překonal podruhé v zápase gólmana Daňka - 3:2 pro Mladou Boleslav.

České Budějovice se z tohoto šoku už nevzpamatovaly. Nadějně rozehrané utkání nakonec ztratily a z Boleslavi odjíždějí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Tomtaf

5:1

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
HullCity

Skvělé Bolka v čele se Sivričem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Bolka potrebuje body a po zavahani v EL, i kdyz zavahani tam se nic jinyho ani necekalo, tak proste budou muset hrat ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

hezky otocila, nemaj ani na vybranou...co je s magerou?

Reagovat
smazaný uživatel

Magera byl vykartovaný z minulého utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

boze dynamo mohlo vyhrat , ale po polocase jim holt ruplo v kouli vcetne cipra , a nechali si dat tri goly

Reagovat
Sw!fty

škoda, zkurvený mladoboleslaváci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele