19. kolo
06.03.2011 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - České Budějovice 2:0

Hradečtí Votroci učinili důležitý krok k záchraně, když doma porazili České Budějovice 2:0. Branky padaly až ve druhém poločase, tu první vstřelil z penalty Fischer, tu druhou Dvořák. Mezitím došlo také k vyloučení hostujícího Čirkina.

Diváci přitom nemuseli na první branku utkání čekat dlouho, už ve třetí minutě došlo k penaltovému zákroku na Dvořáka. Ten byl zatahán za dres, ale sudí Královec zůstal neoblomný. O pár minut později zkoušel střelecké štěstí Hochmeister, s jeho střelou si brankář Kučera poradil. I o šest minut později bylo před brankou Budějovic pořádně rušno, ale ze závaru nic nevzešlo. Votroci měli velkou šanci i před koncem prvního poločasu, Mišinský byl v dobré pozici, ale se svojí šancí nenaložil podle představ.

Jak už bylo zmíněno v úvodu, branky začaly padat ve druhém poločase, a to do sítě hostujících Českých Budějovic.

První gólový okamžik přišel v 53. minutě, Laštovka fauloval Dvořáka a nařízený pokutový kop v pohodě proměnil kapitán Roman Fischer - 1:0 pro Hradec Králové. Chvíli na to utrpěli Jihočeši další šok, záložník Čirkin uviděl za faul na Dvořáka druhou žlutou kartu a musel se poroučet ze hřiště. Pozice Českých Budějovic byla nezáviděníhodná a Hradec neponechal nic náhodě a přesilovku využil. Čtvrthodiny před koncem ukázal své kvality Pilař, jeho střelu brankář Budějovic vyrazil před Dvořáka, který pak měl jednoduchou úlohu - 2:0 pro Hradec Králové.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0...Hradec potvrdí výkon z Plzně...a přídá goly

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
vanGomm

Toto a i následné utkání v domácím prostředí (Příbram) budou pro Hradec určitě klíčová v boji o záchranu.Pokud je nezvládnou,tak budou mít vážný problém se setrváním v lize.Měli by tedy vyhrát,ale můj tip je X.

Reagovat
smazaný uživatel

když nevíš tak netipuj

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice = beton. Jestli měli tři útoky tak to bylo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to docela trefil...jinak souhlas s DIRTX...Chudák Otepka...ten jedinej má ofenzivní myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec super.Na fotbal jsem se nedostal,ale ještě že tak.Zatím jsem byl na fotbale vždycky,když remizovali a nebo prohráli 0:3 s Plzní...Vypadá to vypadá,že asi nesmím chodit na domácí zápasy,když chci aby je Votroci vyhrávali... Ještě mě napadá,esli teda nemám jezdit jen ven,že by to fungovalo obráceně a Hradec vozil body zvenčí třeba...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele