25. kolo
18.04.2010 19:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 1:0

Velmi důležitou výhru si připsaly FK Teplice, jež zdolaly jedinou brankou Aidina Mahmutoviče Příbram 1:0. Pro teplické to znamená návrat do boje o titul, ale především o evropské poháry.

Teplice začaly proti Středočechům náporem a od úvodní minuty podnikaly nebezpečné nájezdy směrem na branku Příbrami. Sprcha centrů do pokutového území však k brance nevedla. Na tu si Tepličtí museli počkat do 31. minuty. Nejprve však musel Krbeček zasahovat po hlavičce Lukáše a na druhé straně nedosáhl na gólovou přihrávku Fantiš. Pak už mohla propuknout gólová radost, Mahmutovič se prodral k zakončení a Krbeček musel lovit míč ze sítě. Teplice v náporu nepolevily ani po úvodní brance a nadále byly jasně lepším celkem. Ve 39. minutě mohl vstřelit druhou branku Mahmutovič, hlavou tentokrát nenamířil přesně. Souboj Mahmutovič versus Krbeček pokračoval i ve 42. minutě, Krbeček ho v další stoprocentní šanci vychytal. Příbram nebyla v prvním poločase příliš nebezpečná a spíše zásluhou štěstí prohrávala jen 0:1.

Ve druhé půli přišla první velká šance Příbrami, Rodriguez se však po Pilíkově centru vylámal zuby na Slavíkovi, jenž předvedl parádní robinsonádu. Žlutomodří však nadále útočili, Štochl zamezil další brance Mahmutoviče a Zoubele ztroskotal na Krbečkovi. Poté se hra uklidnila a šancí najednou ubylo, Příbram se sice snažila vyrovnat ale proti teplické obraně to měla složité. S ubývajícím časem navíc Teplice více držely míč a evidentně už se soustředily na ubránění výsledku. V nastaveném čase došlo ještě k několika náznakům šance, ale domácí už si vítězství vzít nenechali a vyhráli nejtěsnějším možným způsobem 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

snad vyhra domácích =1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele