16. kolo
11.12.2005 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - Vysočina Jihlava 2:0

Série čtyř zápasů bez vítězství trápila před domácím střetnutím s Jihlavou fotbalisty Příbrami. Jihlava je navíc známá tím, že na hřištích soupeřů se jí daří víc než doma. Situaci měl příbramský kouč Tobiáš těžší i o fakt, že mu chyběli vykartovaní Otépka, Mácha a Buryan.

První gól zápasu padl ve 40. minutě. Po nedůslednosti zadáka Jihlavy Lišky, který v domnění, že míč míří za hrací plochu, balón neodkopl a nechtěně ho tak přenechal Stracenému, který přihrál Mendymu a ten ránou pod břevno z bezprostřední blízkosti otevřel skóre.

Ve druhém poločase se svěřenci trenéra Večeři pokoušeli Příbram dostat pod tlak, na těžkém terénu to však bylo velmi složité. Situaci si navíc zkomplikovali v 82. minutě, kdy byl vyloučen Šourek za faul zezadu na pronikajícího Straceného.

V závěru si domácí vytvořili ještě několik gólových šancí a z jedné se jim podařilo vstřelit druhou branku zápasu. V 90. minutě se po Mendyho pasu prosadil střídající Frejlach.

"Jihlava sice hrála kombinační a pohledný fotbal, ale na to dnešní těžký terén nebyl. Naopak my jsme byli důraznější, agresivnější a měli víc gólových šancí. Naše výhra byla naprosto zasloužená," uvedl Tobiáš.

"Některé pasáže jsme měli velmi dobré a byli jsme lepší než domácí, ale do větší šance jsme se dostat nedokázali. S hrou jsem spokojen byl, s výsledkem však určitě ne," konstatoval Večeřa.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele