10. kolo
16.07.2008 10:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

V bahenním boji branka nepadla. Zenit znovu ztratil

Za intenzivního deště se utkal Vladivostok se Zenitem Petrohrad. Domácí uhájili s úřadujícím mistrem bezbrankovou remízu.

Hřiště ve Vladivostoku bylo zatopeno vodou, ale delegát utkání rozhodl, že se hrát bude. Což se zdálo jako šílenost. Hráčům se míč zastavoval v kaluži a zápas spíše připomínal vodní pólo.

Po střelách Gvazavy a Bulygy se zatřásla konstrukce branky. Také Zenit si vypracoval velkou šanci. Po komické chybě obránců Vladivostoku se před brankářem Markem Čechem ocitl Viktor Fajzulin. Fotbalistovi Zenitu však zkomplikoval život špatný terén.

V druhém poločase byl terén ještě horší a oba týmy se s ním nemohly v útočné fázi vypořádat. Jak je vůbec možné, že v ruské Premier Lize se může hrát na takovém trávníku? Na stadionu Dynamo bylo podobné vodní pólo v této sezóně už poněkolikáté. Tento zápas měl dnes s fotbalem pramálo společného. Byla to spíše bahenní bitva.

Utkání nakonec skončilo 0:0, která více vyhovuje domácímu Vladivostoku. Rychlí, techničtí hráči Zenitu se s katastrofálním terénem nedokázali vypořádat.

Autor: David Kubáň / gazata.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 (Zyrjanov, Aršavin).

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 (Alves|Aršavin,Denisov,Fajzulin)

Reagovat
smazaný uživatel

Na lepším terénu se snad ani nemohlo hrát. Pro Zenit zbytečně ztracené body, kdyby se hrálo na normálním terénu, tak je vyklepnou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vodní pólo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele