28. kolo
25.05.2008 17:55 CET
3 : 1
(3:1)

Vysočina Jihlava

Bohemians Praha

Rozhodčí: Adam - Večeřa, Dobrovolný
Diváci: 1.550

Reportáž

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 3:1

Bohemians Praha si budou muset na postup do první ligy minimálně ještě týden počkat. V Jihlavě se sice ujali vedení, nakonec však odjíždějí s prázdnou.

Po úvodním oťukávání udeřili v 16. minutě hosté. Hodně šťastný gól dal hlavou po rohovém kopu Stanley Ibe, který napřed trefil tyč a až od ní se míč odrazil do brány. Jenže uběhlo pár minut a bylo opět vyrovnáno. Po faulu na Gabriela u rohového praporku zahrával přímý kop Radek Sláma, balón poslal přímo na hlavu Michal Rabušic a ten se nemýlil.

Jihlava už před zápasem slibovala, že nikomu body rozdávat nemůže a v poslední desetiminutovce první půle to potvrdila. V 35. minutě prostrčil Faldyna míč na nabíhajícího Brazilce Gabriela Vitoria da Silvu, který přesně mířeným lobem překonal překvapeného Wintera. Uběhly čtyři minuty a skóre se měnilo podruhé. Po přihrávce od Rabušice se prosadil kanonýr Faldyna.

Ve druhém dějství už žádné góly nepadly, jelikož Jihlava si hlídala své vedení a ani Bohemians se do útoku moc nehnali. Největší příležitost si vypracovali v 65. minutě, kdy se před Šimonem z čistého nebe zjevil Ibe a tvrdou hlavičkou nadělal domácímu gólmanovi velké problémy. Ten jeho pokus nakonec vyrazil na břevno. Hned z protiútoku nebezpečně pálil Rabušic, Winter míč vyškrábl alespoň na roh. Zápas se už v poklidu a bez šancí dohrál.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vysočina Jihlava na jaře nabrala solidní formu, v jejich silách rozhodně je porazit Střížkov, který se falešně vydává za Bohemians. Aspoň jim to prozatímní 1. místo pěkně znepříjemnit. Tip 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Vysočina Jihlava !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele