26. kolo
17.05.2008 10:15 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Fotbal Třinec - SFC Opava 1:0

Opavský SFC si nepojistil v Třinci druhou postupovou příčku a ztratil body po prohře 0:1. První půle skončila ještě bezbrankovou remízou, ale v té druhé se Třinečtí ujali otěží zápasu a gólem dvanáct minut před koncem rozhodli o své důležité výhře.

Třinec měl první šanci hned ve druhé minutě zápasu, když po rohu ostře vypálil Chlebek, kapitán hostí Kolínek ovšem dokázal míč mířící do sítě odhlavičkovat z brankové čáry zpět do hřiště. Hrál se svižný fotbal, hráči obou celků se neustále snažili drát do útoku, několikrát se k zakončení dostal i nejlepší střelec Opavy a celé druhé nejvyšší soutěže Kozák, ale nikdy nebyl příliš úspěšný a brankář Třince si s jeho pokusy vcelku lehce poradil. Vážnější branková příležitost přišla v 35. minutě, domácí Berger vyslal do sóla Veselého, který uháněl sám vstříc brankáři hostí, jenže jeho zakončení bylo velmi žalostné. O pět minut později přišla první větší příležitost Opavy, Barteska lišácky vysunul Kišu, který pohotově vypálil a nechal vyniknout domácího gólmana. Ten vytáhl z rukávu opravdu bravurní zákrok a míč pokryl.

Druhá půle začala velkou šancí Opavy, po závaru v pokutovém území Třince pálil nejprve Kozák a následně Barteska, ani jeden z nich však nedokázal propálit hradbu třineckých těl. Netrvalo dlouho a Opava si vytvořila další šanci, ve stoprocentní příležitosti ale selhali jak Barteska, tak střídající Halaška, skvělými zákroky Třinec opět podržel brankář Lipčák. Dvanáct minut před koncem přišel z ničeho nic gól. Po rohovém kopu Bergera se prosadil Michael Kupka, ten svou hlavičkou nedal brankáři Opavy nejmenší šanci a poslal Třinecké do vedení - 1:0. Opava se ještě pokoušela alespoň vyrovnat a ke střele zdálky se odhodlal agilní Barteska, jenže míč opět kryl hrdina utkání Lipčák.

Autor: Michal Havlický / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3nec - Opava jasná remíza a až se semnou žádný Opavák nehádá nec Má vynikající formu Kdo dá na mě vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ani SFC Opava do GL nespěchá !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele