30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
3 : 1
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Dukla Praha

Bohemians Praha

Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Slavík
Diváci: 563

Reportáž

Dukla Praha - Bohemians Praha 3:1

Dukla nechtěla připustit v boji o záchranu žádné překvapení a na Bohemians od úvodních minut vletěla. Po prvním poločase to bylo již 2:0.

Domácí fotbalisté se už od počátečních minut usadili před gólmanem Winterem, na gól ale čekali až do 21. minutě, kdy Jan Svatonský dokázal obrat o míč nedůrazného Václava Janů a zkušeně zakončil. Vyběhnutí hostující brankářské jedničky přišlo příliš pozdě, a proto s jeho střelou už nic dělat nemohla. Jenže uběhlo sotva jedenáct minut a skóre se opět měnilo. K odražené střele se dostal Lukáš Adam a s pomocí tyčky zvýšil už na 2:0. Ale ani to nemusel být konec, svou skvělou příležitost ovšem Svatonský zazdil.

Fanoušky Dukly značně zneklidnil v 64. minutě Grznár, který snížil na rozdíl jediné branky, po rychlé akci svého týmu. Avšak uběhly dvě minuty a skóre se opět měnilo, tentokrát na druhé straně. Jiří Birhanzl nešťastně při odkopu trefil mladého Nečase, ten se zmocnil míče a přesnou střelou k tyči zavěsil. Dukla si své vedení až do konce utkání ohlídala a zůstala tak i pro příští sezónu druholigová.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dukla musí zvítězit a pobrat 3 body, aby si uchovala II. ligu i pro příští ročník. A také aby porazila ten všivácký Střížkov, který se neoprávněně vydává za Bohemians ! Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla zabrala v pravý čas a záchrana je na světě ! Snad se toho bude v příštím ročníku vyvarovat a stane se stabilním účastníkem II. ligy. A Střížkov ? Doufám, že mu ČMFS ani neudělí licenci pro I. ligu. Aspoň ne pod názvem Bohemians, který užívají protiprávně, jelikož ho měl p. Kapr. pro FC Střížkov pronajatý pouze na 2 roky !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele