27. kolo
21.05.2008 18:00 CET
3 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

1. FC Slovácko - FC Vítkovice 3:1

Slovácko se rozhodlo po minulém kole pro změnu trenéra a vyplatilo se. Jiří Dekař v důležitém utkání s Vítkovicemi dovedl tým z Uherského Hradiště k vítězství i přesto, že to neměl vůbec lehké.

Už ve 4. minutě vyděsil všechny domácí fanoušky Prohászka, který ale hlavičkoval po centru Mikulenky nepřesně. Uběhlo však sotva osm minut, zahrozilo také Slovácko a hned z toho byl gól. Přímý kop Šultese gólman hostí neudržel a Chmelíček už neměl problém míč z půl metru dorazit do branky. V první půli měl dobrou příležitost ještě Ineman, ale hlavou se mu proti Krausovi úspěšně zakončit nepovedlo.

Horší start do druhého poločasu si domácí fotbalisté ani nemohli přát. V 52. minutě usměrnil míč hlavou za Bolkova záda Doležal. Od tohoto okamžiku ale bylo Slovácko opět jasně lepší a už za dvě minuty to mohlo dokázat. Centr na malé vápno v pádu dorážel Chmelíček, míč ale netrefil přesně a poslal jej mimo.

V 72. minutě se už ale domácí fanoušci dočkali. Stýskala se ujal míče na levé straně, odcentroval a míč se z jeho kopačky snesl k Lysoňkovi. Z jeho hlavy pak obloučkem na zadní tyč zapadl do sítě. Už zanedlouho navíc přidal gólovou pojistku střelec Chmelíček. V závěru mohl vstřelit dokonce čtvrtý gól Fischer, ale gólman Kraus jej vychytal.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovácko patří do ligy a v tomot zápase porazí Vítkovice 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácku velí povinnost zvítězit. Do konce II.ligy už moc kol nezbývá a situace je vážná. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zabralo a šance na postup ještě mohutně žije !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele