základní část, 39. kolo
21.03.2008 20:45 CET
1 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Veledůležitý zápas !!! Jde o 1.místo v tabulce. Sice máme oproti soupeři k dobru jednu dohrávku, měli bychom mu sebrat body už dnes. Aby to bylo všechno jasné. Dá se čekat vyrovnaný souboj, snad se nakonec štestí přikloní k nám. A že rovněž důležitost zápasu pochopí i fans a přijdou v hojném počtu. Tip 1:0. MILTON KEYNES DONS !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze bod, ale hl. že jsme neprohráli. Jak se říká: "...lepší než drátem do oka" !!! Peterborough Utd. vykazují už delší dobu vynikající formu, bude to s nima ještě těžké. Hl. jsem ale rád, že fans pochopili důležitost a atraktivnost tohoto zápasu a přišlo jich více než obvykle, to je hodně potěšitelné zjištění. Samozřejmě, když to berou tuzemskou optikou, na ostrovech to berou jinak. Takže nás přišlo podpořit celkem 14.521 fans !!! Jen tak dál ! Už v pondělí se hraje opět a musíme se na toto utkání koncentrovat a být v něm hl. plně úspěšní !!!!!!! M.K. DONS !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele