základní část, 5. kolo
27.08.2011 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull zrovna nemá nejlepší formu,ale určitě má na to se s toho dostat a bojovat o play off!V tomto zápase proti Readingu by podle mě měl pearson trochu risknout a dát k Fruattovi buďto Simpsona nebo zajít do ještě většího risku a dát tam posilu z Rakouska Pusiče.

Moje sestava:Basso-Dawson,Chester,Hobbs,Rosenior-Koren,Cairney,McKenna,Brady-Fryatt,Simpson.

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ!!!Domací vítězství nad kandidátem na postup do PL!!!Brady konečně skoroval...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mě překvapilo,že na tento jistě zajímavý zápas přišlo jen něco lehce nad 17 000 fanoušků,přitom nádherný stadion KC Stadium má kapacitu o 7500 míst více.To vypadá,že vlastní fanoušci už svému týmu nevěří,že vyhraje nad soupeři,kteří jsou také kandidáty na postup do Premier League.Doufám,že při dalším domácím zápase proti Portsmouthu už bude skoro vyprodáno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele