čtvrtfinále
13.03.2016 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vubec by mi nevadilo,kdyby jsme pres ne postoupili,mame na to..!!!!! Come on you Irons

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham s nami urobí poriadky v tejto sezone sú úžasný čo sa o Diabloch povedať nedá Bojím sa čo z našou defenzívou urobí taká Payet tam touž ani Smaling nezachráni

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by pěkný postoupit a určitě na to máme. Payet je skvělej, ale taky má zápasy kdy mu to nejde. Myslim že to bude mít čím dál víc složitější, všichnu už o něm ví. Dimi je ale výjímečný a když bude mít den, tak ho nezastaví nikdo. Pro mě, ale nej. posila je Lanzini, z toho bude jednou velkej hráč. Pokud bude zdravej. Skvělí když tihle dva hrajou spolu a až se ještě víc sehrajou bude WHU ještě silnější. Zítra to bude těžký, ale jak je vidět Man. Utd má možná větší obavy z nás, než my z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem do nich !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to mame no

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že je dáme... COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

Škoda... bylo to o fous. PAYET!!!!!!!!!!!! Doma je dáme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele