základní část, 35. kolo
15.05.2023 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Fabio Quagliarella (© AFP)

Sampdoria v nastavení přišla o výhru nad Empoli

Je to zvláštní, ale sotva dostala Sampdoria jistotu sestupu, jako by z ní veškerá tíha spadla. Nyní sahala po třech bodech! Nakonec však opět potvrdila svou žalostnou formu a v nastaveném čase nechala Empoli, aby srovnalo na konečných 1:1.

Přitom to byli právě hosté, kdo se po celé utkání prezentoval aktivnějším přístupem a sahal po první brance. Ať už to byl Caputo nebo později Cambiaghi, brankář Ravaglia se dnes rozhodně nenudil. A naopak musel několikrát vytahovat složitý zákrok, aby zachránil svůj tým. Domácí kontrovali ve 13. minutě, kdy spálili tutovku. Míč se po zpětné nahrávce dostal k Zanolimu, jenž každopádně prakticky sám přestřelil bránu!

A už byli zase u míče hosté. Caputo s Baldanzim vyšachovali domácí obranu, jenže si tak dlouho dávali přednost, až zasáhl brankář Ravaglia. Deset minut před koncem první půle se už nicméně na Dorii usmálo štěstí, aspoň v kontextu dnešního duelu. Rychlá kombinace nastartovala Quagliarellu a jeho centr našel osamoceného obránce Zanoliho. Tomu střela sice nesedla ideálně, avšak i to stačilo na brankáře Vicaria!

Mladý italský brankář musel znovu do akce krátce po výměně stran, ale tentokrát si poradil a krásnou standardku od Gabbiadiniho vytlačil ven z brány. Domácí jinak po nezáživné druhé půli sahali po třech bodech, ty jim ovšem nakonec nebyly přány. Ve třetí minutě nastavení totiž dostal dostatek prostoru Roberto Piccoli a ráznou ranou srovnal na konečných 1:1!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele