základní část, 30. kolo
16.04.2023 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Antonio Sanabria (© AFP)

Utkání Turína se Salernitanou vítěze nepoznalo

Body se v neděli odpoledne dělily v Turíně, kde domácí "Býci" přivítali Salernitanu. Pro hostující mužstvo je bod ziskem, zatímco pro domácí spíše ztrátou. Byli to hosté, kdo v prvním poločase jako první udeřil a až po změně stran zařídil konečný stav 1:1 vyrovnávací brankou Antonio Sanabria.

Turín ale nezačal dobře a Salernitana ho zaskočila rychle vstřelenou brankou. Už v 9. minutě se trochu nečekaně dostal na hranici vápna ke střele Tonny Vilhena a brankář Milinković-Savić se jen ohlédl - 0:1. Za chvíli vyslal další varování směrem k Turínu Antonio Candreva, který pro změnu orazítkoval tyč.

"Býci" dlouho nepředváděli nic světoborného a až po Radonjićově průniku si hosté málem vstřelili vlastní gól. Salernitana měla štěstí v neštěstí a balón skončil na brankové konstrukci. Turínští ztratili v prvním poločase zraněného Samuela Ricciho a toho nahradil Nikola Vlašić, jinak se nic zásadního už neudálo.

Čas Turína dozrál až po změně stran. Antonio Sanabria si převzal balón mezi dvěma stopery a pohotovou ranou překonal brankáře Ochou. Vyrovnání Turín povzbudilo a Ochoa musel v závěrečné čtvrthodině vyrážet nebezpečnou střelu Lazara. Domácí byli celkově lepším týmem, ale tu nejdůležitější statistiku neovládli a remíza 1:1 je z tohoto pohledu ztrátou. Turín zůstane i po tomto kole ve druhé polovině tabulky, Salernitana je patnáctá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele