základní část, 26. kolo
12.03.2023 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Simone Verdi (© AFP)

Hellas si rozdělil body s Monzou

Hellas v utkání s Monzou sice vedl, ale hosté s odpovědí neotáleli a o čtyři minuty později překonali brankáře Montipa. Remíza 1:1 je vzhledem k dění na hřišti nakonec spravedlivá.

První poločas nenabídl žádný gól a bohužel ani vyložené brankové příležitosti. Aktivnější byla v úvodu zápasu Verona a Ondřej Duda prověřil brankáře Di Gregória. Na druhé straně Carlos Augusto nedosáhl na přihrávku od spoluhráče a zakončení v podání Ciurria lapil Montipó. Nic dalšího první poločas nepřinesl a to nejdůležitější, tedy dva góly padly až po změně stran.

Oba celky udělaly o přestávce změny a v 51. minutě se Hellas dočkal prvního gólu. Simone Verdi se dostal v pokutovém území k odraženému balónu, navedl si ho na pravačku a přesně vypálil. Vedení Hellasu však dlouho netrvalo a o čtyři minuty později srovnal Stefano Sensi. Zpětnou přihrávku mu adresoval Carlos Augusto a Sensimu stačilo nastavit jen kopačku.

Za dalších pět minut se Monze podařilo vstřelit i druhý gól, ale radost Gianlucy Caprariho byla kvůli ofsajdu zbytečná. Až do konce utkání se víceméně hrála vyrovnaná partie a stav 1:1 se nezměnil. Hellas tak ani ve čtvrtém zápase v řadě nevyhrál, na druhé straně Monza po druhé v řadě neprohrála a v tabulce si drží jedenáctou příčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele