základní část, 26. kolo
11.03.2023 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lazio se v Boloni neprosadilo, duel skončil 0:0

Bezbranková remíza se odehrála na severu Itálie v Boloni. Domácí výběr hostil v sobotu večer třetí tým tabulky Lazio a nakonec ho dokázal obrat o důležité body. Bohužel divácky atraktivní byl jen první poločas, který nabídl alespoň některé brankové příležitosti včetně tyčky. Biancocelesti mohou po tomto víkendu opustit příčky zaručující Ligu mistrů.

Na stadionu Renato Dall'Ara se čekalo na první vážnější šanci poměrně dlouho. Úvodních pětadvacet minut nenabídlo nic zásadního a oba týmy se držely taktických pokynů. Postupem času se to ale změnilo.

Každopádně až ve 28. minutě přišla největší příležitost domácích. Po centru do šestnáctky orazítkoval hlavou tyč Lewis Ferguson. Boloňa navíc zůstávala v tlaku a o chvíli později donutil ke skvělému zákroku Provedela útočník Musa Barrow. Až poté se osmělilo i Lazio a mělo dvě velké šance. Nejprve neproměnil samostatný úprk na Skorupskiho Luis Alberto a z následné dorážky neuspěl ani Felipe Anderson. Brankář Boloni předvedl dva skvělé zákroky!

Na poměrně svižný závěr prvního poločasu chtěly Boloňa i Lazio navázat, nicméně hra uvadala a čím dál více zabředávala do taktiky. Druhý poločas vlastně nenabídl jedinou výraznější šanci a není tak divu, že skóre 0:0 setrvalo až do závěrečného hvizdu. Především pro Biancocelesti je výsledek zklamáním a už v neděli ho budou moci přeskočit AS Řím i AC Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele