základní část, 4. kolo
01.09.2022 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Marko Arnautovic (© AFP)

Bologna vedení neudržela, Salernitanu opět spasil Dia

Sportovní ředitel Salernitany Morgan De Sanctis o útočníka Boulayeho Diu hodně stál a byl ochoten za něj na poměry skromného týmu hodně zaplatit. A dobře věděl proč. Dia dal ve třech zápasech dvě branky a dnes díky tomu zachránil Salernitanu před porážkou.

Bologna vstupovala do domácího utkání jako celkem jasný favorit. Především kanonýr Marko Arnautović ukazuje, že mu Itálie sedí a že umí být rozdílovým hráčem. Jen za prvních 15 minut měl dvě slibně vypadající šance. Salernitana kontrovala velkou a již zmíněnou posilou. Dia ale po skvělé nahrávce od Coulibalyho na míč těsně nedosáhl! Jinak by dával prakticky do prázdné.

Dia taky jednou chyboval, když nahrál nechtěně míč na soupeře Sansoneho. Ten pelášil na Sepeho, jenže zkušený brankář ho skvěle vychytal! Pár minut po změně stran se Gyömbérovi nepovedl zákrok ve vápně a Bologna získala výhodu pokutového kopu. K němu se postavil Arnautović a zkušeně proměnil.

Salernitana se pak chvíli hledala a její koncovka vypadala dost nepřesně. Už to vypadalo, že domácí Bologna bude slavit tři body, když se ukázal opět Boulaye Dia. Candrevův ostrý centr vyrazil Skorupski jen před sebe a Dia v pádu dvě minuty před koncem srovnal - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele