6. kolo
26.09.2018 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Chievo Verona 2:0

Nadále poslední zůstává v italské lize Chievo Verona. Fly Donkeys výsledkově nezvládli zápas v Janově a na stadionu Luigi Ferraris prohráli 0:2. Nutno podotknout, že výhra Janova je zcela zasloužená a brankami se o ní postarali Krzysztof Piatek a Goran Panděv.

Jako první překvapivě zahrozili hosté, jmenovitě měl dostatek prostoru ke střele někdejší reprezentant Giaccherini, jenže jeho křižná střela skončila vedle. Vzápětí na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Spolli a výborně zasáhl Sorrentino.

Janov byl pak lepším týmem a v prvním poločase měl i dost smůly. Ve 34. minutě se opřel do balónu Krzysztof Piatek a Chievo zachránilo břevno. Před koncem poločasu se hosté dostávali více ke slovu, ale zpražila je inkasovaná branka. Ve 42. minutě předvedli Grifové rychlý kontr, který přízemní střelou k tyči vyřešil ve prospěch domácích Krzysztof Piatek.

Chievo sice ztrácelo, ale ještě nebylo zdaleka rozhodnuto. Domácí celek však zasadil hostů tvrdou ránu, když hned po změně stran navýšil vedení. Goran Panděv se rozhodl vystřelit skrze hradbu žlutých dresů a jeho záměr mu vyšel dokonale, neboť Sorrentino zůstal stát a ani nezareagoval. Druhá branka měla pro hosty fatální následky. Do zápasu už se Chievo nedostalo a po další porážce je nadále přikováno na posledním místě, navíc stále s minusovým počtem bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele