13. kolo
24.11.2018 20:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Frosinone Calcio 3:0

Inter Milán doma dokázal odpovědět na výhru Juventusu Turín a s Frosinone neměl žádné problémy. O jeho tři branky se postarali Keita Baldé jakožto autor většiny z nich a Lautaro Martínez, který se trefil jednou.

Frosinone před sebou mělo obrovskou výzvu v podobě domácího Interu. Ten letos pod vedením trenéra Spallettiho mnohé zlepšil a i díky větší kvalitě může uvažovat o nejvyšších příčkách. Dnes měli domácím ke třem bodům pomoct hráči jako Valero, D‘Ambrosio, Asamoah, Martínez nebo Politano. Hosté vsadili na brankáře Sportiella či opory jako Crisetig, Ciofani a Zampano.

Inter začal jasně lépe a dominoval prakticky od první minuty. Asamoah našel centrem z levé strany Danila D'Ambrosia, který však narazil na pohotové reflexy brankáře Sportiella. Hodně při chuti byl mladý útočník Keita Baldé, který se vedení milánského obra snaží přesvědčit, že by ho mělo získat natrvalo. Jeho první rána utkání sice ještě gól nenabídla, ale v další šanci už se Baldé nemýlil.

Křídelník Nerazzurri dostal do vápna nahrávku od Lautara Martíneze a míč mu nesebral ani jeden ze dvou obránců Frosinone. Baldé s ním udělal jednu otočku, následně i druhou, takže se jich obou zbavil. Pak už mu zbývalo jen propálit na bližší tyči bezbranného Sportiella - 1:0.

O další ránu se zasadil Lautaro Martínez, ale ani jeho projektil nebyl přesný. Mladý Argentinec byl při chuti a na jeho dělovku ve 23. minutě musel Sportiello reagovat fantastickým zákrokem Marco Sportiello. Povedenou první půli zakončil tvrdou ranou z voleje domácí obránce Milan Škriniar, jenže také u této šance zasáhl brankář Sportiello.

Pár minut po návratu obou jedenáctek na hrací plochu se do rány ze střední vzdálenosti pokusil Matteo Politano, jehož povedenou ránu opět vyrážel pohotový Sportiello. Zkušený brankář držel akcie svého týmu hodně vysoko, což na druhé straně napodobil Samir Handanovič po nebezpečné hlavičce Daniela Ciofaniho ploužící se po brankové čáře.

Ani dnes výborný Sportiello ale nezabránil další brance ve své síti. V 57. minutě ji zaznamenal Lautaro Martínez, tentokrát po vzoru svého konkurenta Icardiho hlavou. Po krásném pasu Keity Baldého neměl Sportiello na dobře umístěné zakončení nárok a opět kapituloval - 2:0 pro Inter.

Z pravé strany vyslal křížnou střelu po zemi Matteo Politano, jehož šanci zmařil opět pozorný brankář Sportiello. S přibývajícím časem se Interu dařilo stále lépe usadit se kolem vápna Frosinone a hosté naopak nedokázali nic vymyslet. A tak Nerazzurri přidali ještě jednu branku.

Osm minut před koncem Matteo Politano táhl rychlý brejk Interu a dostal míč ke Keitovi Baldému. Ten ve velké šanci sám před brankářem Sportiellem nezaváhal a technickou ranou na zadní tyč ho dokázal obstřelit - 3:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Recoba Inter

Keita Balde Diao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele