22. kolo
04.02.2019 19:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Lazio dramatizuje boj o čtvrté místo, ve Frosinone zvítězilo 1:0

Lazio zvládlo dohrávku na půdě Frosinone a bodově se dotáhlo na Atalantu i AS Řím a navíc dramatizuje boj o čtvrtou příčku. V zápase na Stadio Benito Stirpe padla jediná branka, o kterou se postaral v průběhu prvního poločasu Felipe Caicedo. Frosinone zůstává předposlední a na záchranné pozice ztrácí už pět bodů.

Oba celky potřebovaly v pondělní dohrávce zvítězit. Domácí Frosinone aby zlepšilo své vyhlídky na záchranu a Lazio, aby zůstalo v kontaktu se čtvrtým místem.

Pozdější hrdina zápasu Felipe Caicedo byl tím prvním, kdo si vytvořil úvodní šanci zápasu, ale jeho přízemní střelu bezpečně lapil Sportiello. Lazio se sice rychle probralo, ale ve 25.minutě si mohlo zhluboka oddechnout. Zákrok Bastose na Ciana posoudil sudí jako penaltový, ovšem po shlédnutí videa svůj verdikt odvolal. Lazio bylo v prvním poločase vysoce efektivní a po přihrávce Luise Alberta zamířil přesně k tyči Felipe Caicedo - 1:0 pro Lazio.

Frosinone mělo spoustu času na vyrovnání, ale hra Lazia mu žádný nápor nedovolovala. Zajímavé je, že Simone Inzaghi využil do 65.minuty všechna svá střídání. Frosinone sice nebylo směrem dopředu tolik aktivní, přesto mohlo v závěru zápasu vyrovnat. Pinamonti si dobře naběhl na přihrávku, ale před Strakošou poslal balón trestuhodně nad. Hned vzápětí přišla další akce Kanárků a tentokrát už musel Strakoša nohou zasáhnout. Hostující brankář svůj tým v závěru výrazně podržel a nemalou měrou se podepsal pod konečné vítězství 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Eldarion

"Poslední penaltu ale proměnil Lucas Biglia, zatímco Radja Nainggolan na opačné straně neuspěl." máte tam chybičku, Biglia v Laziu nie je druhú sezónu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele