13. kolo
19.11.2017 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Crotone opět padlo, rozhodl Rigoni

Dobrá forma maličkého Crotone je opět pryč, dnes v poledne totiž Crotone vůbec nezvládlo duel s Janovem. Grifové si z Crotone vezou tři body po hubené výhře 1:0, i když šancí měli mnohem víc.

Crotone bylo alespoň z pohledu tabulky před duelem favoritem, protože Janov se letos neuvěřitelně trápí a v před zápasem byl až na 18. místě. Crotone se po několika zlepšených výkonech ocitlo namístě patnáctém a doufalo, že špatnou formu Grifů využije k dalším bodům. To se od začátku ukazovalo jako pravděpodobné, protože právě Crotone bylo hodně aktivní a balon mělo neustále na kopačkách.

Jenže v 11. minutě Crotone nešťastně bránilo počínání Laxalta. Mladý univerzál našel krásným centrem Lucu Rigoniho, který hlavičkoval na zadní tyči v podstatě sám a nikým nehlídán měl dostatek času, aby zamířil - 1:0 pro Janov.

O deset minut později si Rigoni naběhl za obranu a pokusil se navýšit vedení svého týmu, ale do cesty se mu postavil skvělý brankář Cordaz, který jeho pokus vytěsnil. Cordaz se obecně stal hlavní postavou dnešního utkání, neboť předváděl msty až famózní zákroky. Od 30. do 40. minuty se na něj řítili dokonce tři hráči v samostatném náběhu, ale Cordaz se překonat nenechal ani jednou!

Pět minut po změně stran se Janov ujal aktivity a z nenápadné akce málem vstřelil další branku. Aktivního Rigoniho našel na zadní tyči Andrea Betolacci, jenže Rigonimu scházel snad jediný krok, aby ve skluzu zakončil do prázdné! Tvrdou ránu Mandragory musel likvidovat Mattia Perin, jenž se s přibývajícím časem dostával pod stále větší tlak.

Brankáře hostí Perina nepřekonal útočník Ante Budmir a ani pálící Rohdén, který se deset minut před koncem hezky uvolnil. Jinak ale hře Crotone chyběla energie a nápad. Na druhé straně centr do vápna ale našel pouze hlavu Rosiho a ten posílal míč hodně daleko od brány.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele