33. kolo
23.04.2017 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Crotone veze z Janova výhru

Crotone ještě žije a neztrácí naději na záchranu. Dnes se mu povedl další skvělý kousek, protože v Janově proti Dorii prohrával, ale dokázal otočit. Ani desátá branka Patrika Schicka Dorii nezachránila, protože ve druhé půli domácí přestali hrát aktivně a Crotone brankami Falcinelliho se Simmym otočilo.

Domácí trenér Marco Giampaolo vedl Dorii ve snaze odpoutat se od středu tabulky a spoléhal na hráče jako Škriniar, Silvestre, Barreto, Praet, Fernandes, Quagliarella nebo Schick. Česjý talent v posledních zápasech nastupuje pravidelně a daří se mu využívat absence zraněného Luise Muriela. Hlavními ofenzivními zbraněmi hostů měli být rychlík Rosi, Nalini, Trotta nebo Falcinelli.

Jako první málem udeřili domácí hráči, když se opřel do míče domácí kapitán Quagliarella. Balon se otřel o bránícího hráče a zcela změnil směr. S tím samozřejmě brankář Cordaz vůbec nepočítal a jen bezmocně sledoval, jak ho zachránila tyč, do níž balon naletěl. Quagliarella si o chvíli později od levé postranní lajny naběhl do středu hřiště a tvrdě vypálil. Brankář Cordaz tentokrát zasáhl.

Po 18. minutě Patrik Schick dokonce vsítil branku a projevil tím jasnou převahu domácích. Český hrot si naběhl na přesnou přihrávku, potáhl si míč do středu a levou nohou trefil přesně, jenže radovat se nemohl. Celé akci předcházel ofsajd. Jen o tři minuty pozděj už si regulérní branku připsal a byla to branka s číslem deset.

Dostal totiž krásnou nahrávku za obranu, obhodil si obránce Ferrariho a v samostatném postupu na brankáře Cordaze pokračoval až do chvíle, než ho prostřelil! Doria vedla 1:0 a zdálo se, že za chvíli přidá další důležité branky. To se ale nestalo.

Po nahrávce Schicka střílel velmi dobře záložník Fernandes, jenže trefil jen břevno. Brankáře Puggioniho zase vyzkoušeli aktivní Falcinelli s Trottou, kteří ale ztroskotali na výjimečně pohotovém brankři Námořníků. Po změně stran byli opět aktivnější domácí a hosté tahali po celou dobu za kratší konec.

Domácí kapitán Fabio Quagliarella si všiml, že jde brankář proti němu a zkusil jej z velké dálky přehodit. Jenže balon se snesl těsně vedle tyče! Když se zdálo, že vedení Dorie už nic neohrozí, hosté udeřili. Hrot Trotta měl trochu prostoru na zadní tyči, ale ještě našel zcela volného Diega Falcinelliho, který se trefil přesně - 1:1.

Patnáct minut před koncem se zkušený Quagliarella zorientoval v pokutovém území soupeře po odraženém míči nejlépe, jenže jeho pokus zamířil vedle! A to nebylo všechno, protože ppřesný centr mířící mezi obránce si devět minut před koncem našel střídající útočník Simmy a trefil přesně! Doria tak nečekaně padla, Crotone ještě žije.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
tnt03

Schick gol :D

Reagovat
hradec

Reagovat
tnt03

Škoda že to na ty body nestačí :D

Reagovat
Noustress

ten kurz na Sampu je trošku moc ne ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele