21. kolo
22.01.2017 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - FC Crotone 2:2

Pouze remízu 2:2 zaznamenal v domácím prostředí FC Janov, který tím zároveň prodloužil svojí výsledkovou krizi. Grifové sice nad nováčkem soutěže Crotone dvakrát vedli, ale houževnatý soupeř pokaždé našel odpověď.

FC Janov zažívá výsledkovou krizi a dnes měl ideální příležitost připsat si pozitivní výsledek, hostil totiž o záchranu bojující Crotone.

Kdo ale čekal výraznou převahu domácích Grifů, ten musel být zklamán. Janovští sice častěji drželi balón, ale Crotone hrálo velice kompaktně a domácí borce vůbec do ničeho nepouštělo. Zhruba od třicáté minuty to navíc bylo Crotone, kdo hýřil aktivitou, jenomže ani Lamanna, jenž nahradil zraněného Perina, nebyl konfrontován se střeleckou příležitostí soupeře. Přesto se v prvním poločase měnilo skóre, ve 43.minutě se na hranici ofsajdové pasti uvolnil Giovanni Pablo Simeone a střelou na vzdálenější tyč překonal Cordaze! Grifové tak ovládli první poločas výsledkem 1:0.

Crotone si počas prvního poločasu ověřilo, že se s Janovem dá hrát a po změně stran dokonce vyrovnalo. Barberis vykouzlil nádherný centr a lá Andrea Pirlo a Federico Ceccherini hlavou překonal Lamannu - 1:1. Hosté navíc mohli otočit výsledek, ale volej Trotty skončila těsně vedle tyče. Janov nehrál dobře, přesto se znovu dostal do vedení. Ferrari fauloval ve vápně Panděva a sudí odpískal pokutový kop. Ocampos ho bez problému proměnil a domácí tedy znovu vedli. V 68.minutě zblízka trestuhodně přestřelil Simeone a Janov za to následně zaplatil. Ceccherini byl znovu úspěšný ve vzdušném souboji, hlavou orazítkoval tyč a z dorážky srovnal na 2:2 Gianmarco Ferrari.

Remíza 2:2 byla pochopitelně pro domácí málo, jenže čas kvapil a Crotone uchopenou šanci už nepustilo. Janov tak prohlubuje svojí výsledkovou krizi a Crotone si do boje o záchranu připisuje bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele