7. kolo
02.10.2016 12:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Juventus FC 0:3

Až do 65.minuty drželo Empoli s favorizovaným Juventusem nerozhodný výsledek. Stačila však pětiminutovka a bylo po zápase. Tři góly v rozmezí pěti minut nastřílela argentinská dvojice Dybala -Higuaín.

Juventus měl po celý zápas jasnou převahu a v podstatě byl bezgólový stav v prvním poločase malým zázrakem. Během úvodních dvaceti minut orazítkoval Khedira břevno, Cuadrado zase málem překonal překvapivou střelou Skorupskiho. Ve 35. minutě běžel Cuadrado úplně sám na Skorupskiho, ale polský brankář i tentokrát Azzurri výrazně podržel. Kolumbijský křídelník navíc ve spalování směle pokračoval, před koncem prvního poločasu z vyložené šance přestřelil.

Empoli nemohlo ve druhém poločase podobný tlak ustát. Juventus nicméně po změně stran už tolik nedominoval, přesto dokázal utkání nakonec zlomit ve svůj prospěch. Dybala dostal uvnitř šestnáctky přesnou přihrávku, rychle si zpracoval balón a nekompromisní střelou poslal Starou dámu do vedení! Zároveň tím odstartoval fantastickou pětiminutovku, během které nakonec Bianconeri nastříleli tři góly. Gonzálo Higuaín měl ve středu šestnáctky spoustu času i prostoru, proto zamířil a přesně zakončil - 2:0. V 70. minutě pak vše završil hrubou chybou Zambelli. Higuaín ho obral o balón, zbavil se i Skorupskiho a pohodlně do prázdné branky zakončil.

Juve mohlo vyhrát daleko větším rozdílem. Leminova střela však stejně jako ta Pjacova gólem neskončila. Stará dáma vyhrála na půdě Empoli jednoznačně 3:0 a upevnila si celkové vedení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele