18. kolo
22.12.2016 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Delfino Pescara 1:1

Palermo nedokázalo navázat na senzační výhru z Janova a doma pouze remizovalo s Pescarou 1:1, přestože dlouho vedlo. Sicilany poslal do vedení už v prvním poločase krásnou brankou Quaison, ale v nastavení fauloval González a penaltu bezpečně proměnil Biraghi.

Až do 33. minuty se na Renzo Barbera odehrávala fotbalová nuda, během které sice domácí Palermo bylo lepším týmem, avšak ne natolik aby si vypracovalo byť jedinou šanci. Půlhodina odehraného času však přinesla změnu. Quaison se rozhodl při akci Palerma vzít vše na sebe, postoupil až k šestnáctce a parádní pumelenicí do šibenice nedal Bizzarrimu sebemenší šanci! Krásná Quaisonova branka však byla jediným světlejším okamžikem, jinak nezáživného poločasu.

Druhý poločas byl v mnoha ohledech lepší a zajímavější. Klíčový okamžik nastal v 66. minutě, kdy měl obrovskou příležitost Nestorovski. Kousek za hranicí malého vápna hlavičkoval těsně vedle a kdyby dal, mohlo být rozhodnuto. Pescara pochopila, že se s Palermem dá hrát a začala mít převahu. Vše gradovalo v závěrečných minutách. Nejprve rozvlnil síť Fornasier, ovšem jeho branka nebyla pro ofsajd uznána a to chybně! A jen o dvě minuty později se provinil faulem ve vlastním pokutovém území González, načež sudí Massa odpískal penaltu. Biraghi poslal Posavece na druhou stranu a srovnal na 1:1.

Delfíni navíc mohli celé utkání vyhrát. Memushaj si na prsou zpracoval pas za obranu a vypálil, byl však v úhlu a Posavec střelu dokázal zpacifikovat. Více už se v zápase nestalo, záchranářský duel tak končí smírem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele