24. kolo
12.02.2017 15:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Città di Palermo - Atalanta Bergamo 1:3

Palermo nenavázalo na zápasy s Neapolí a Crotone a doma prohrálo s Atalantou Bergamo 1:3. Hosté se ujali vedení už v prvním poločase a definitivní KO zasadili svému soupeři čtvrthodinu před koncem.

Bergamaschi měli na kopačce vedoucí gól už v sedmé minutě, ale proti byl Josip Posavec, který Petangovu střelu vyrazil na břevno. Zatímco útočníkům Neapole chorvatský brankář dlouho vzdoroval, proti Atalantě inkasoval už v 19. minutě. Spinazzola po rychlém kontru našel úplně volného Contiho a ten sám před Posavecem nezaváhal. Vedoucí branka Atalantu pořádně nakopla a brzy přišel i druhý gól. Jajalo předvedl obrovskou chybu, které využil Alejandro Gómez a střelou na vzdálenější tyči překonal Posavece. Zároveň tím opět potvrdil svojí životní formu.

Dva direkty během krátké doby s Palermem otřásly, nicméně domácí se nevzdávali a před koncem poločasu se jim povedlo přesně to, čeho se Atalanta obávala, totiž vstřelení kontaktního gólu. Na Henriqueho centr si naskočil Čočev a hlavou překonal Berishu.

Ve druhém poločase se Palermo dlouho snažilo, ovšem marně. Atalanta hrála vzadu více než pozorně a čtvrthodinu před koncem zasadila domácím definitivní KO. Alejandro Gómez vykouzlil centr a Bryan Cristante hlavou zvýšil na 3:1. Skóre už se do závěrečného hvizdu nezměnilo, přestože Balogh ještě mohl výsledek upravit, jenže trefil jen tyčku. Atalanta tedy znovu zvítězila a nadále je v těsném kontaktu s užší špičkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele